Στον Εισαγγελέα ο Πατούλης για τις αφίσες Τσίπρα - Free Sunday
Στον Εισαγγελέα ο Πατούλης για τις αφίσες Τσίπρα
Εικόνα αρχείου: Eurokinissi

Στον Εισαγγελέα ο Πατούλης για τις αφίσες Τσίπρα

Παρέμβαση της Τροχαίας και των εισαγγελικών αρχών ζήτησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προκειμένου να απομακρυνθούν οι παράνομες αφίσες για ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας και προκάλεσαν χθες την αντίδραση και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Πατούλης έστειλε επιστολή στον αστυνομικό διευθυντή της τροχαίας, την οποία κοινοποίησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας αποξήλωση των «παράνομων αφισών» καθώς «τίθεται σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των συμπολιτών μας».

Ο κ. Πατούλης στην επιστολή επισυνάπτει και αυτήν που απέστειλε χθες προς όλους τους δημάρχους της Αττικής και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου αναφέρει «το νέο κρούσμα που παρατηρήθηκε» χθες δηλαδή «αφίσες διαστάσεων 1,80x0,80μ, που απεικονίζουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και διαφημίζουν ομιλία του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, στο χώρο του Τάε Κβον Ντο, στο Π. Φάληρο, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σχεδόν σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου».