Προσήχθησαν οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία Πατούλη - Free Sunday
Προσήχθησαν οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία Πατούλη
Ο Γιώργος Πατούλης κάτω από αφίσα του Αλέξη Τσίπρα σε παλαιότερο στιγμιότυπο Eurokinissi

Προσήχθησαν οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία Πατούλη

Στην προσαγωγή δύο ατόμων που κόλλησαν αφίσες για ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε λεωφόρους της Αθήνας φέρεται να προχώρησε η Αστυνομία, μετά την καταγγελία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-ota.gr, οι δύο αφισοκολλητές συνελήφθησαν. Ο ΣΚΑΪ πάντως μεταδίδει ότι επρόκειτο για προσαγωγή, μετά την οποία αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι παράνομες αφίσες στην Παραλιακή και άλλους κεντρικούς δρόμους είχε προκαλέσει και την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που κατήγγειλε παράνομη αφισορύπανση.

Ο κ. Πατούλης προχώρησε τελικά σε καταγγελία στην Τροχαία, την οποία κοινοποίησε και στις εισαγγελικές αρχές, κάνοντας λόγο για κίνδυνο για την ασφάλεια των οδηγών.

Το e-ota.gr, επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος δήλωσε «Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο την παράνομη αφισορύπανση και θέσαμε όλους προ των ευθυνών τους. Η σημερινή εξέλιξη με τη σύλληψη των αφισοκολλητών αποστέλλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η περίοδος της ανοχής σε αυτά τα φαινόμενα έχει τελειώσει. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην ασφάλεια των οδηγών είναι αδιαπραγμάτευτο».