Μέλη της προκαταρκτικής ζητούν όλα τα έγγραφα πριν την εξέταση "Σαράφη- Κελέση" - Free Sunday
Μέλη της προκαταρκτικής ζητούν όλα τα έγγραφα πριν την εξέταση "Σαράφη- Κελέση"

Μέλη της προκαταρκτικής ζητούν όλα τα έγγραφα πριν την εξέταση "Σαράφη- Κελέση"

Στις 11 το πρωί σήμερα Δευτέρα, έχει οριστεί η συνεδρίασης της Προκαταρκτικής Επιτροπής η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο τέλεσης αδικημάτων από τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, προκειμένου να αξιολογηθούν οι νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της επιτροπής ζητούν να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα έγγραφα που έχει στην διάθεσή της η εισαγγελία της διαφθοράς αλλά για την ώρα αρνείται να τα διαβιβάσει στη Βουλή παρά την σχετική εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου πάγου Ευαγγέλου Ζαχαρη, πριν την εξέταση των δυο προστατευομένων μαρτύρων η οποία θα γίνει σήμερα.

Συγκεκριμένα η εξέταση του Μαξίμου Σαράφη θα γίνει με ηλεκτρονικά μέσα αλλοίωσης χαρακτηριστικών σήμερα στις 4:00 μετά το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ και με τον ίδιο τρόπο που θα γίνει και η εξέταση της “Αικατερίνης Κελέση”, λίγες ώρες αργότερα, στις 8 το βράδυ.

Σήμερα αναμένεται και η απάντηση του αντιεισαγγελέα επόπτη της εισαγγελίας διαφθοράς, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου στα υπόλοιπα τρία ερωτήματα που έχει θέσει η Επιτροπή.