Πάσχα στο σπίτι, όχι supermarket κάθε μέρα και αποκλιμάκωση περιορισμών όταν δώσουν σήμα οι ειδικοί - Free Sunday
Πάσχα στο σπίτι, όχι supermarket κάθε μέρα και αποκλιμάκωση περιορισμών όταν δώσουν σήμα οι ειδικοί

Πάσχα στο σπίτι, όχι supermarket κάθε μέρα και αποκλιμάκωση περιορισμών όταν δώσουν σήμα οι ειδικοί

Περιορισμό στις μετακινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση, η οποία σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, θα ανακοινώσει τα επόμενα 24ωρα τις αποφάσεις της.

«Ο χρονικός περιορισμός των μετακινήσεων, είναι κάτι που εξετάζουμε στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα στο σούπερ μάρκετ, εκεί πρέπει να υπάρξει ένας περιορισμός», είπε ο κ.Πέτσας, ο οποίος  διευκρίνισε ότι «τα μέτρα που θα πάρουμε θα είναι για αυτούς που δεν είναι συνεπείς. Δεν θα επηρεάζουν τους συνεπείς» ενώ επανέλαβε ότι «αυτό το Πάσχα, να σουβλίσουμε τον κορωνοϊό».

«Δεν προβλέπεται μετακίνηση από την πόλη στο χωριό», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι κλειστά τα διόδια «αν χρειαστεί», ανέφερε αλλά συγχρόνως προανήγγειλε και μέτρα αποκλιμάκωσης των περιορισμών, «όταν μας δώσουν το σήμα οι ειδικοί»

«Τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζουμε», είπε ενώ αναφερόμενος στην οικονομία, δήλωσε «αισιόδοξος αλλά προσέθεσε ότι «θα πρέπει να φροντίσουμε οι επιπτώσεις στην οικονομία θα είναι παροδικές».