Θα ξαναέκανα τη συναυλία εν κινήσει, δηλώνει η Πρωτοψάλτη - Free Sunday
Θα ξαναέκανα τη συναυλία εν κινήσει, δηλώνει η Πρωτοψάλτη

Θα ξαναέκανα τη συναυλία εν κινήσει, δηλώνει η Πρωτοψάλτη

Διευκρινίσεις για τη διαδικασία μέσα από την οποία έγινε η στάση του φορτηγού της εν κινήσει συναυλίας της, το Σάββατο στην Αθήνα, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, έδωσε σήμερα η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Όταν είμαστε στο Κολωνάκι, πήρε ο πρωθυπουργός τον δήμαρχο Αθηναίων τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πως πάνε τα πράγματα και του είπε «γιατί δεν περνάτε κι από εδώ, για να σας δω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ;». Καθίσαμε σχεδόν τρία λεπτά και φύγαμε και πήγαμε στο νοσοκομείο».

Όμως εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της γιατί «όλοι αυτοί που ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας».

«Δεν θα μπορούσα εγώ εκείνη την στιγμή να τους βάλω σε τάξη», είπε η κυρία Πρωτοψάλτη η οποία διαβεβαίωσε ότι «η συναυλία δεν είχε κανένα πολιτικό χρώμα, καμία πολιτική χροιά, είχε το χρώμα της χαράς και της αισιοδοξίας, ήταν το δικό μου ευχαριστώ στους γιατρούς και όσους βοήθησαν την κοινωνία να σταθεί όρθια», είπε η κυρία Πρωτοψάλτη, η οποία χαρακτήρισε το τριήμερο συγκλονιστικό.

«Κανείς από εμάς δεν ήταν προετοιμασμένος για τέτοια συναισθήματα, συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν από μπαλκόνια και γειτονιές της Αθήνας και μας αγκάλιασαν, με λουλούδια που μας έριξαν παιδάκια, με ζευγάρια που αγκαλιάζονταν στα μπαλκόνια», είπε η γνωστή τραγουδίστρια η οποία είπε ότι ήταν 45 ημέρες στο σπίτι και η συναυλία ήταν «σαν μια πολύ ελάχιστη προσφορά στους ανθρώπους που ήταν στην πρώτη γραμμή».

Σε ότι αφορά την συναυλία, έκανε λόγο για «μοναδική εμπειρία» και τόνισε ότι θα το ξανακάνει και σήμερα, διαβεβαιώνοντας ότι «είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας, γι’ αυτό ήταν και μόνο τρεις μουσικοί για να υπάρχει η απόσταση επάνω στην καρότσα».Για τις επικρίσεις από συναδέλφους της, διότι δεν άδραξε την ευκαιρία να θέσει τα προβλήματα των καλλιτεχνών, σχολίασε «εγώ δεν έχω μάθει να μπερδεύω τα πράγματα. Όλα τα αιτήματα μας που είναι σοβαρά πρέπει να τίθενται σε ραντεβού και κανονισμένες συναντήσεις και όχι στο πόδι από την καρότσα ενός φορτηγού».