Κυβέρνηση καλεί Τσίπρα να πάρει θέση για όσα λέει ο Παππάς - Free Sunday
Κυβέρνηση καλεί Τσίπρα να πάρει θέση για όσα λέει ο Παππάς

Κυβέρνηση καλεί Τσίπρα να πάρει θέση για όσα λέει ο Παππάς

«Nα τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας γιατί ο κ. Παππάς ήταν στενός του συνεργάτης. ήταν κεντρικό πρόσωπο της διακύβερνησης ΣΥΡΙΖΑ και προκύπτει αβίαστα το ερώτημα», ζήτησε σήμερα η κυβέρνηση μετά τη δημοσιοποίηση του διαλόγου του πρώην υπουργού επικρατείας με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη έκανε λόγο για «έντονη οσμή παρακράτους, παράκεντρου και παραμάγαζου»
«Ποιο είναι το κεντρικό μαγαζί; Για τι μαγαζιά μιλάμε; Ήταν κεντρικό μαγαζί η κυβέρνηση; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν γνώριζε» πρόσθεσε η κυρία Πελώνη.

«Προσωπικά θεωρώ μεγάλο σοκ όχι μόνο την ύπαρξη παραδικαστικού που είχε οικονομικές δοσοληψίες, όχι μόνο τη διακίνηση ποινικών δικογραφιών στα υπουργικά γραφεία και τις δοσοληψίες με εισαγγελείς αλλά θεωρώ μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα πώς στοχοποιούνταν αθώοι άνθρωποι και πώς υπήρχε πολιτκή στόχευση να πληγεί η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη προκειμένου να πληγεί ο ίδιος» σημείωσε η κυρία Πελώνη.Συμφωνα με την ίδια οι εμπλεκόμενοι από τις αποκαλύψεις «θα πάνε με την κανονική δικαιοσύνη ώστε να αποφανθεί και ως προς ηχητικό το οποίο δεν διέψευσε ο κ. Παππάς».

Όσον αφορά τη «λίστα Πέτσα» η Αριστοτελεία Πελώνη είπε ότι «δεν θα καθυστερήσει πολύ» η δημοσιοποίησή της εξηγώντας ότι «μιλάμε για 1232 μέσα σε όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώνεται ο έλεγχος γιατί υπάρχουν μέσα που ακόμα δεν έχουν λάβει τα ποσά. Ενδεχομένως και τις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα».