Να διαγράψει τον Παππά ή να αναλάβει την ευθύνη καλεί ξανά τον Τσίπρα η κυβέρνηση - Free Sunday
Να διαγράψει τον Παππά ή να αναλάβει την ευθύνη καλεί ξανά τον Τσίπρα η κυβέρνηση

Να διαγράψει τον Παππά ή να αναλάβει την ευθύνη καλεί ξανά τον Τσίπρα η κυβέρνηση

Να διαγράψει τον Παππά ή να αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους, κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

«Για όλα αυτά εξακολουθεί να σιωπά. Δεν γνώριζε κάτι, δεν τον ενοχλούν όσα αποκαλύπτονται; Είτε θα διαγράψει τον Παππά είτε να αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους», είπε ο κ.Πέτσας, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις από τον διάλογο του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή.

«τΤρεις ημέρες μετά τις αποκαλύψεις που παραπέμπουν σε παρακράτος ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να προσποιείται ότι δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα. Οι συνομιλίες του νο2 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και οι ισχυρισμοί εγείρουν σοβαρότατο ζήτημα δημοκρατίας και είναι σοκαριστικά για κάθε πολιτισμένο δημόσιο βίο».Με αφορμή όσα ακούγεται να λέει ο κ. Παππάς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε σχετικά με τις αναφορές στην κυρία Τουλουπάκη ότι «δείχνουν ότι θεωρούσαν υποχείριο την δικαιοσύνη και παραπέμπει σε παραδικαστικό κύκλωμα».

Προκύπτει, επίσης, είπε ο κ. Πέτσας ότι «ο κ. Παππάς γνώριζε τουλάχιστον από τον Μάιο του 2016 την ύπαρξη παραδικαστικού με τη συμμετοχή του κ. Παπαγγελόπουλου».«Δεν ενδιαφέρονταν πώς να κυβερνήσουν τη χώρα, πώς να σπιλώσουν αντιπάλους, πώς να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας όπως θα έλεγε ο κ. Τσίπρας», είπε ο κ. Πέτσας.

«Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ξεκάθαρο. Πρώτο μέλημά μας είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.Τόνισε ότι έγινε ένα αποφασιστικό βήμα για το άνοιγμα της χώρας μας στον Τουρισμό. Συνεχίζουμε την προετοιμασία έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των εργαζομένων στον κλάδο, των κατοίκων στους τουριστικούς προορισμούς και βεβαίως των επισκεπτών μας».

Επεσήμανε πως «φαινόμενα χαλάρωσης δεν επιτρέπεται να παρατηρούνται ιδίως στις μεταφορές και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δεν μπορεί να εστιάζουμε την προσοχή μας μόνο σε ενδεχόμενα εισαγόμενα κρούσματα και να αδιαφορούμε για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ιδίως για τη σωστή χρήση μάσκας σε χώρους που υπάρχει συγχρωτισμός όπως για παράδειγμα στο καράβι που μας πάει στο αγαπημένο μας νησί. Ας πούμε ναι στην τήρηση των μέτρων που μας συστήνουν οι ειδικοί. Ας πούμε όχι στον εφησυχασμό που μπορεί να τινάξει γρήγορα στον αέρα όσα με τόσο κόπο κερδίσαμε. Αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε».Τόνισε επίσης ότι «στο μεταξύ μελετάμε τα αποτελέσματα των ελέγχων που γίνονται στο μεταβατικό αυτό διάστημα στις πύλες εισόδου και παρακολουθούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα που καταγράφονται στις χώρες προέλευσης των επισκεπτών μας. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τα βήματα επανεκκίνησης των επιχειρήσεων στον ευρύτερο χώρο του Τουρισμού και της εστίασης».