Ήθελαν να κάνουν τις συναλλαγές των εκατομμυρίων χωρίς να αφήσουν τραπεζικά ίχνη... - Free Sunday
Ήθελαν να κάνουν τις συναλλαγές των εκατομμυρίων χωρίς να αφήσουν τραπεζικά ίχνη...

Ήθελαν να κάνουν τις συναλλαγές των εκατομμυρίων χωρίς να αφήσουν τραπεζικά ίχνη...

Συναλλαγές χωρίς ίχνη είχαν ως σκοπό να κάνουν ο όμιλος CCC της οικογένειας Χούρι και ο κ.Χρήστος Καλογρ/ιτσας, όπως προκύπτει από ηλεκτρονική μήνυμα που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr

mail2

«Η ιδέα δεν είναι άμεσα ή έμμεσα να καταγραφούμε σε μια συναλλαγή χρηματοδότησης, η οποία θα αφήσει ίχνος για την τελική συναλλαγή. Οι επικεφαλής και ο Λευκός Οίκος και η White Porsca είχαν συμφωνήσει τα τραπεζικά στοιχεία των «φίλων» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ποιου τα στοιχεία θα χορηγηθούν μέσω του Κυπριακού Αριθμού που είχαν μοιραστεί μαζί σας. Ας παραμείνει σε αυτή τη φόρμουλά».

Λίγο νωρίτερα την ιδια μέρα, είχε προηγηθεί και άλλο mail, στο

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλο e-mail του Φουάντ Χούρυ στο οποίο γίνεται αναφορά σε «λογαριασμούς φίλων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα» στον οποίο «ο Λευκός Οίκος είχε αναφερθεί».

Τα δύο μηνύματα περιλαμβάνονται στη μήνυση που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας αναφορικά με την εικονική σύμβαση των 3 εκατ. ευρώ με τον λιβανέζικο κολοσσό CCC, η διερεύνηση της οποίας από τις εισαγγελικές αρχές έχει αρχίσει.

Μετά τον μηνυτή, θα λαταθεσει ο εκρποσωπος του, Κυριάκος Τόμπρας, ο οποίος είναι ο αποδέκτης των email.mail