Δωρεές 11 εκ. ευρώ από την Κύπρο ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο Μάτι - Ο Τσίπρας στην Κω - Free Sunday
Δωρεές 11 εκ. ευρώ από την Κύπρο ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο Μάτι - Ο Τσίπρας στην Κω

Δωρεές 11 εκ. ευρώ από την Κύπρο ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο Μάτι - Ο Τσίπρας στην Κω

Το ζήτημα του νέου πολεοδομικού σχεδίου για το Μάτι για το οποίο δόθηκε παράταση στη δημόσια διαβούλευση έως τις 17 Αυγούστου, έθεσαν οι τοπικοί φορείς στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την τραγωδία.

Ο πρωθυπουργός o οποίος  άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο μνημείο των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας, συνοδευόταν από τον Κύπριο πρέσβη καθώς ανακοίνωσε δωρεά από την Κυπριακή Δημοκρατία.

  • 8 εκατ. ευρώ για την ανέγερση οικιστικών μονάδων προς τις ευπαθείς ομάδες εκείνες που μετά τη φονική πυρκαγιά αδυνατούν να εξασφαλίσουν τη δική τους στέγη, σε οικόπεδο 50 στρεμμάτων της εκκλησίας και
  • 3 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της μελέτης και των τεχνικών έργων για τη διαμόρφωση χώρου σε μεσογειακό πάρκο πρασίνου και αναψυχής που η τοπική κοινωνία επί χρόνια διεκδικεί σε οικόπεδο 130 στρεμμάτων του ΕΦΚΑ 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη την Κω.

Στις 10:30 μετέβη ατην 80 ΑΔΤΕ και εν συνεχεία, στις 12:00, στο δημαρχείο για συνάντηση με τον δήμαρχο της Κω Θεοδόση Νικηταρά.

Ακολούθως, ο κ. Τσίπρας έχει προγραμματίσει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων του νησιού.