Αγωγή 1 εκ. από Τσίπρα κατά Γ.Κουρτάκη και Γ.Παπαχρήστου - Free Sunday
Αγωγή 1 εκ. από Τσίπρα κατά Γ.Κουρτάκη και Γ.Παπαχρήστου

Αγωγή 1 εκ. από Τσίπρα κατά Γ.Κουρτάκη και Γ.Παπαχρήστου

Αποζημίωση ενός εκ. ευρώ από τον εκδότη της εφημερίδας “παραπολιτικά”, Γιάννη Κουρτάκη και τον σύμβουλο έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργο Παπαχρήστο, ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αγωγή που κατέθεσε με τον ισχυρισμό ότι υπέστη ηθική βλάβη από τα δημοσεύματα για την εξοχική του κατοικία στα Λεγραινά.

Την αγωγή έκανε γνωστή ο κ.Κουρτάκης, ο οποίος ανάρτησε στο twitter την αγωγή.

«Πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητά 1 εκατ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία και ο Δικηγόρος που επέλεξε. Είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο», σημειώνει ο Γιάννης Κουρτάκης στην ανάρτησή του.

Σε δεύτερη ανάρτηση, ο Γιάννης Κουρτάκης εντοπίζει ένα λάθος το οποίο υπάρχει στην αγωγή του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το πότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά.

«Πάντως ούτε στο βιογραφικό δεν λέει την αλήθεια ο @atsipras. Στην πρώτη παράγραφο διαβάζω, στην αγωγή του, ότι είναι βουλευτής από το 2012. Υποθέτω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα που είχε εκλεγεί το 2009. Αυτά παθαίνει κανείς όταν βρίσκει τσάμπα δικηγόρο», αναφέρει ο κ.Κουρτάκης.