Μηνύσεις φέρεται να έχει καταθέσει ο Λιγνάδης - Free Sunday
Μηνύσεις φέρεται να έχει καταθέσει ο Λιγνάδης

Μηνύσεις φέρεται να έχει καταθέσει ο Λιγνάδης

“Eντολές προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του”, έδωσε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, όπως δήλωσε στο MEGA ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας.

«Υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα φτάσουμε στα δικαστήρια χωρίς να έχω λάβει μία κλήση ή κάποιο δικόγραφο. Τέτοιου είδους φήμες βλάπτουν οποιονδήποτε. Ο κ. Λιγνάδης έχει δώσει εντολές προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και ο ίδιος πράττει αναλόγως. Και εμείς ενημερωνόμαστε από τα ΜΜΕ. Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, είτε σε πειθαρχικό, είτε σε ποινικό επίπεδο» είπε ο κ. Γεωργουλέας μετά και την παραίτηση του εντολέα του από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου και το σάλο που έχει ξεσπάσει.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, στην εισαγγελία δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος εχτές έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media και έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες μηνύσεις σε συναδέλφους του αλλά και δημοσιογράφους που τον «φωτογραφίζουν» σε σχετικές αναρτήσεις.