Η κυβέρνηση στηρίζει τη Μενδώνη απέναντι στις πιέσεις για παραίτηση - Free Sunday
Η κυβέρνηση στηρίζει τη Μενδώνη απέναντι στις πιέσεις για παραίτηση

Η κυβέρνηση στηρίζει τη Μενδώνη απέναντι στις πιέσεις για παραίτηση

Σε διαψευση των διαρροών ότι υπάρχει θέμα παραμονής της κυρίας Μενδώνη στο Υπουργειο Πολιτισμού προχώρησε σημερα η κυβέρνηση με δήλωση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώποτ Αριστοτελίας Πελώνη.

Η κυρία Πελώνη χαρακτήρισε λανθασμένη την δήλωση Μενδώνη περί επικίνδυνου ανθρώπου αλλα διευκρίνισε ότι ένας λανθασμένος επικοινωνιακός χειρισμός δεν οδηγεί σε παραιτήσεις ενω κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει αν συμφωνεί με το hashtag ΝΔ #παιδεραστες.

Συγκέντρωση στην οδό Μπουμπουλίνας, μπροστά στο Υπουργείο Πολιτισμου πραγματοποιούν ηθοποιοί του ΣΕΗ και εργαζόμενοι στον οπτικοακουστικό χώρο, με αίτημα την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού.

«Σήμερα υπάρχει μια αυθόρμητη προσέλευση έξω από το ΥΠΠΟ, ανθρώπων που ζητάμε την αξιοπρέπεια του χώρου μας, ζητάμε, όπως γράφει το τεράστιο πανώ μας "Μενδώνη παραιτήσου"» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος τη Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, (ΠΟΘΑ) Κώστας Κεχαγιόγλου.

«Ζητάμε», συνεχίζει ο ίδιος, «να υπάρχει υψηλή προστασία νομική και ηθική, για όσους αποφασίζουν να καταγγείλουν φαινόμενα καταχρηστικής συμπεριφοράς, κακοποιητικές πράξεις, όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει. Η υπουργός Πολιτισμού και ο πρωθυπουργός ολιγώρησαν».