Σύσσωμη η κεντροδεξιά τιμά τον ιδρυτή της ΝΔ - Free Sunday
Σύσσωμη η κεντροδεξιά τιμά τον ιδρυτή της ΝΔ

Σύσσωμη η κεντροδεξιά τιμά τον ιδρυτή της ΝΔ

Παρουσία του πρωθυπουργού και των δύο εν ζωή πρωθυπουργών που κέρδισαν εκλογές ως αρχηγοί της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, διεξάγεται απόψε Τετάρτη στις 6, το απόγευμα, η εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ.Καραμανλής, με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής, Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη» θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ.Μητσοτάκης.

Στελέχη της κυβέρνησης εκτιμούν ότι η παρουσία του πρωθυπουργού, των δύο πρώην αρχηγών και του συνόλου των βουλευτών και ευρωβουλευτών της ΝΔ, εκπέμπει ισχυρό μήνυμα ενότητας της Κεντροδεξιάς.

Τους προσκεκλημένους θα καλωσορίσουν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, κύριοι Πέτρος Μολυβιάτης και Αχιλλέας Καραμανλής.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM, επεσήμανε εκτός του η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για να τιμηθούν δύο ακόμη επέτειοι, τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.«Αυτή η εκδήλωση έχει ένα συμβολισμό. Είναι μία εκδήλωση για να γιορτάσουμε πολλά γεγονότα: Την ενότητα του κόμματος, τα 47 χρόνια μας, την πορεία μας στην Ευρώπη, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι διακυβεύτηκε πριν από μερικά χρόνια», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.