Το Brexit επιβεβαίωσε το ΟΧΙ, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - Free Sunday
Το Brexit επιβεβαίωσε το ΟΧΙ, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το Brexit επιβεβαίωσε το ΟΧΙ, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώσεις με την ευκαιρία ενός χρόνου από το δημοψήφισμα του 2015 το οποίο, σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις, δήλωσε ότι θεωρεί βλαπτικό για την χώρα το 62% των ερωτηθέντων, εξέδωσαν τα κόμματα.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται ότι το περυσινό ΟΧΙ επιβεβαιώνεται απο το εφετινό BREXIT.

«Με το ΟΧΙ ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε ότι η εμμονική προσήλωση στους αριθμούς, την ώρα που οι λαοί υποφέρουν, συνιστά κίνδυνο για την Ευρώπη. Μία προειδοποίηση που, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται σήμερα με το brexit, αλλά και την άνοδο των εθνικισμών", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

"Όταν οι πολίτες είπαν “όχι”, εκείνος έκανε δεκτές σκληρότερες προτάσεις των δανειστών. Είναι έγκλημα γιατί κόστισε δεκάδες δισ. Επρόκειτο για έγκλημα συνειδητό. Γνώριζαν τις συνέπειές του. Τα στοιχεία που υπάρχουν είναι συγκλονιστικά», είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν το δημοψήφισμα. Ο λογαριασμός είναι βαρύς, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , Φώφη Γεννηματά, ενώ η ΛΑΕ ανέφερε ότι "το ΟΧΙ της 05ης Ιουλίου του 2016 παραμένει ζωντανό και πιο επίκαιρο από ποτέ" και η κ.Κωνσταντοπούλου επανέλαβε ότι δεν θα συνομιλήσει με όσους υποστηρίζουν τα μνημόνια