Ν. Παππάς: Όσοι πολιτικοί και ιδιώτες ποντάρουν στην ακύρωση του διαγωνισμού θα χάσουν - Free Sunday
Ν. Παππάς: Όσοι πολιτικοί και ιδιώτες ποντάρουν στην ακύρωση του διαγωνισμού θα χάσουν

Ν. Παππάς: Όσοι πολιτικοί και ιδιώτες ποντάρουν στην ακύρωση του διαγωνισμού θα χάσουν

«Η Ν.Δ. δια των στελεχών του προέδρου και του αντιπροέδρου της, δηλώνει ότι επιθυμεί να ακυρώσει το νόμο, που για πρώτη φορά αποδίδει νόμιμες άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι θα αναστήσει την ντροπή της ασυδοσίας και της μη αδειοδότησης. Τόσο απλά, τόσο απροκάλυπτα, τόσο διαπλεκόμενα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας. 

«Αυτό δε θα συμβεί. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και η ΝΔ θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση» τονίζει ο κ. Παππάς.

Ο υπουργός Επικρατείς επισημαίνει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες προχωράει κανονικά και «οι επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης και υπουργών δε θα λειτουργήσουν» και εύχεται «σε όλους τους συμμετέχοντες καλή δύναμη».

Απαντώντας στον υπουργό Επικρατείας η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι ο «υπουργός – υπερκαναλάρχης κ. Παππάς και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στήνουν σύστημα διαπλοκής» και προσθέτει:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή. Είναι υπέρ της διαφάνειας. Είναι υπέρ του σεβασμού της συνταγματικής τάξης και του δικαιώματος της αχειραγώγητης και ελεύθερης ενημέρωσης.

Το Σύνταγμα μας είναι σαφές. Η αδειοδότηση και η εποπτεία των ραδιοτηλεοπτικών μέσων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο ο κ. Παππάς απαξίωσε, προκειμένου να γίνει ο ίδιος νέος “αυτοκράτορας” των Μέσων Ενημέρωσης.

Η θέση μας από την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρη και δεν αλλάζει. Το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο για να το ξεχειλώνει ο κ. Παππάς και η παρέα του.

Ό,τι και να κάνουν και ό,τι και να ονειρεύονται, η συνταγματική τάξη πολύ γρήγορα θα αποκατασταθεί από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».