Ιωάννης Βουλγαρέλλης: Θέλουμε να «κουμπώσει» το πράσινο του πάρκου μας με το γαλάζιο της παραλίας - Free Sunday
Ιωάννης Βουλγαρέλλης: Θέλουμε να «κουμπώσει» το πράσινο του πάρκου μας με το γαλάζιο της παραλίας

Ιωάννης Βουλγαρέλλης: Θέλουμε να «κουμπώσει» το πράσινο του πάρκου μας με το γαλάζιο της παραλίας

Καθημερινότητα, ασφάλεια και αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου: αυτές θα πρέπει να είναι οι τρεις βασικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής σύμφωνα με τον Ιωάννη Βουλγαρέλλη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Παλαιού Φαλήρου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Δούμα

Γιατί επιλέξατε να είστε υποψήφιος με την παράταξη του κ. Δούμα;

Διότι μετά από 17 χρόνια αποχωρεί ο επιτυχημένος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης και αυτός που έχει όλα τα χαρακτηριστικά να τον διαδεχθεί είναι ο Ανδρέας Δούμας. Έχει γνώση και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει και μεράκι και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να είναι η συνέχεια του πετυχημένου Διονύση Χατζηδάκη.

Μετά τις δημοτικές εκλογές ποιες θεωρείτε ότι θα πρέπει να είναι οι πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής στο Παλαιό Φάληρο;

Ο συνδυασμός μας έχει ένα πλήρες και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για το δήμο. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ ψηλά στους στόχους μας είναι ένας δήμος πιο ασφαλής, καθώς το πρόβλημα της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας έχει «χτυπήσει» και το Παλαιό Φάληρο. Από εκεί και πέρα, στις προτεραιότητές μας βρίσκεται ο φωτισμός, τα πεζοδρόμια, η καθαριότητα. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στα μεγαλύτερα έργα, αφού ολοκληρώσαμε το πάρκο μας και το κλειστό γυμναστήριο, πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιηθεί το παραλιακό μας μέτωπο, το «μπαλκόνι του Σαρωνικού», όπως το λέμε.

Αν επανεκλεγείτε δημοτικός σύμβουλος, σε ποιους τομείς θα θέλατε να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα;

Από την εμπειρία που έχω αποκτήσει, όντας και αντιπρόεδρος της Ποιότητας Ζωής, το κύριο μέλημά μας είναι οι άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, στις προτεραιότητές μου θα είναι τα ζητήματα της καθαριότητας και η παραλία, όπου παρατηρείται έντονη παραβατικότητα και εγκληματικότητα –χρήση και εμπόριο ναρκωτικών και παραεμπόριο. Θεωρώ ότι αυτά δεν χτυπιούνται μόνο μέσα από αστυνόμευση, αλλά και μέσω αξιοποίησης. Θέλουμε να «κουμπώσει» το πράσινο του πάρκου μας με το γαλάζιο της παραλίας.

Αν συνδημότης σας σας ρωτήσει γιατί να σας ψηφίσει, τι θα του απαντούσατε;

Ότι έχω όρεξη, μεράκι και γνώση. Και το βασικότερα, καθώς ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα κοινά, ότι αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω. Είμαι φθασμένος επαγγελματίας και δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική.