Δήμητρα Ρουμελιώτη: Κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδρανής, είτε με την ψήφο του, είτε με τη συμμετοχή του ως υποψήφιος - Free Sunday
Δήμητρα Ρουμελιώτη: Κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδρανής, είτε με την ψήφο του, είτε με τη συμμετοχή του ως υποψήφιος

Δήμητρα Ρουμελιώτη: Κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδρανής, είτε με την ψήφο του, είτε με τη συμμετοχή του ως υποψήφιος

«Θέλω το καλύτερο για τον τόπο μου»: με αυτό το μόττο κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής η Δήμητρα Ρουμελιώτη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγρινίου με τον συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου.

Γιατί αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές;

Πήρα αυτή την απόφαση, γιατί θέλω να συμβάλλω στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας στην πόλη μας. Πιστεύω ότι κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδρανής, είτε με την ψήφο του, είτε με τη συμμετοχή του ως υποψήφιος. Μοναδικό μου κίνητρο είναι η διάθεσή μου για προσφορά και «όπλο» μου είναι η αγάπη μου για την πόλη μου για να γίνει το Αγρίνιο μια πόλη πιο ελκυστική για τους επισκέπτες της και πιο λειτουργική για τους κατοίκους της. Πρέπει να λυθούν τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη. Θα ήθελα, επίσης, το Αγρίνιο, από τη στιγμή που έχει τις υποδομές, να φιλοξενήσει περισσότερες εκδηλώσεις, φέρνοντας περισσότερο κόσμο στην πόλη. Έτσι θα μπορέσουμε να διαφημίσουμε τον τόπο μας και τις ομορφιές του και να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία. Τέλος, πιστεύω ότι οφείλουμε να εκλέξουμε ένα δήμαρχο και ένα δημοτικό συμβούλιο που θα νοιάζεται για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές.

Γιατί κατεβαίνετε με το συνδυασμό του κ. Παπαναστασίου;

Γιατί θεωρώ ότι κατά την τελευταία πενταετία, με δήμαρχο Αγρινίου τον κ. Παπαναστασίου, η δημοτική αρχή είναι η μοναδική που έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα για την πόλη μας. Έχει πορευτεί με αυτά που βρήκε στον δήμο, έναν δήμο χρεωμένο, και παρά ταύτα έκανε σημαντικά πράγματα για την πόλη.

Ποιοι θεωρείτε ότι θα πρέπει να είναι οι πρώτοι και βασικοί στόχοι της νέας δημοτικής αρχής μετά τις εκλογές;

Στο Αγρίνιο θέλουμε νέο αίμα, νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Επικοινωνία με τους πολίτες για να βγάλουμε το σωστό αποτέλεσμα. Και βέβαια, όλα θα πρέπει να γίνουν σε συνεννόηση με τους πολίτες. Παλιότερα οι δημοτικοί σύμβουλοι ασχολούνταν περισσότερο με τη δική τους εξέλιξη και προβολή, αυτό πρέπει να αλλάξει και να είναι πραγματικά στην υπηρεσία των πολιτών.

Αν εκλεγείτε δημοτική σύμβουλος, ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας;

Θέλω να προωθήσω τα ηλεκτρικά ποδήλατα που θα φέρει ο δήμος και, φυσικά, να φτιαχτούν ποδηλατόδρομοι, όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, για να διευκολυνθεί η χρήση τους από τους κατοίκους και να μειωθεί η χρήση του αυτοκινήτου.

Αν κάποιος πολίτης του Αγρινίου σας ρωτούσε, γιατί να σας ψηφίσει, τι θα του απαντούσατε;

Είμαι νέα, έχω όρεξη για δουλειά και θέλω το καλύτερο για τον τόπο μου. Θέλω να ζήσω στον τόπο μου, θέλω να κάνω οικογένεια στον τόπο μου και πιστεύω πως όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο. Δεδομένου ότι είμαι νεαρής ηλικίας και είμαι και αισθητικός, αυτό που λέω είναι ότι αφήνω τα πινέλα μου για να δώσω λίγο χρώμα και ζωντάνια στην πόλη μου.