Δωρεάν σεμινάριο στο Internet για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb - Free Sunday
Δωρεάν σεμινάριο στο Internet για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb

Δωρεάν σεμινάριο στο Internet για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb

Η εταιρεία Host που δραστηριοποιείται στις βραχυχρόνιες μισθώσεις τα τελευταία 12 χρόνια δημιούργησε ένα μίνι ενημερωτικό σεμινάριο που καλύπτει ένα σημαντικό μέρος θεμάτων των βραχυχρόνιων ενοικιάσεων.

Το μίνι σεμινάριο είναι διαθέσιμο στο Internet εντελώς δωρεάν και κατόπιν μια απλής εγγραφής του ενδιαφερόμενου/ης μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας της Host στο site με διεύθυνση https://www.host.gr.com

Τα θέματα που καλύπτονται από το μίνι σεμινάριο αφορά όσους / όσες ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν με τις βραχυχρόνιες μισθώσεις αλλά διστάζουν, αλλά και όσους ή όσες το έχουν αποφασίσει ήδη να προχωρήσουν ή ασχολούνται ήδη.

Σκοπός του μίνι σεμιναρίου είναι να περάσει μερικά από τα μυστικά των βραχυχρόνιων μισθώσεων σε όλους τους ενδιαφερόμενους βάσει της μακροχρόνιας εμπειρίας της Host, και να οπλίσει με περισσότερες γνώσεις αλλά και την αναγκαία αυτοπεποίθηση όσους ή όσες ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν σε αυτή την αγορά. Επιπλέον οι πιο έμπειροι/ες θα βρουν πολλές πρακτικές συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την απόδοση τους στην ερχόμενη τουριστική χρονιά.

Η λειτουργία του σεμιναρίου γίνεται με αποστολή email. Το πρώτο email του σεμιναρίου αποστέλλεται στον ενδιαφερόμενο αμέσως μετά την εγγραφή του, και τα υπόλοιπα email αποστέλλονται ένα κάθε δυο ημέρες. Όσοι και όσες κάνουν εγγραφή μπορούν να σταματήσουν όποτε το θελήσουν.

Σχετικά με την Host

Από το 2006, η εταιρεία Host επικεντρώνεται στα αποτελέσματα: την μεγιστοποίηση των κερδών και των κρατήσεων του ιδιοκτήτη ενός ακινήτου από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.host.gr.com