Δωρεάν μαθήματα χρήσης έξυπνων συσκευών - Free Sunday
Δωρεάν μαθήματα χρήσης έξυπνων συσκευών

Δωρεάν μαθήματα χρήσης έξυπνων συσκευών

Νέος κύκλος εγγραφών ανοίγει για τη συμμετοχή των Ηρακλειωτών στο πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους», τα δωρεάν μαθήματα χρήσης έξυπνων συσκευών που διοργανώνει η Cosmote και συμμετέχει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Τα μαθήματα της καινούργιας περιόδου αρχίζουν τον Μάιο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν αιτήσεις εγγραφής στο τηλέφωνο 2106249300, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00.

Θυμίζουμε, τα μαθήματα απευθύνονται σε πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας (50 ετών και άνω) προκειμένου να εξοικειωθούν στην χρήση smartphones, tablets και να μάθουν να λειτουργούν τις πλέον χρηστικές εφαρμογές επικοινωνίας και διευκόλυνσης της καθημερινότητας. Στόχος του προγράμματος παραμένει να προσφέρει στους πολίτες που δεν έχουν εμπειρία με τις νέες τεχνολογίες, την ευκαιρία να ζήσουν και αυτοί στον σύγχρονο κόσμο της ηλεκτρονικής επαφής, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει τα τελευταία 3 χρόνια στο πρόγραμμα, με εκατοντάδες Ηρακλειωτών να έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα. Ο νέος γύρος μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ Academy στο Ψαλίδι Αμαρουσίου (οδός Πέλικα και Σπάρτης).

«Γνωρίζοντας την σημασία της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης έχουμε αναπτύξει στον Δήμο έξυπνα, online εργαλεία για να υπάρχει άμεση επαφή με τον πολίτη. Για να υπηρετήσουν τον σκοπό τους, όμως, πρέπει και ο πολίτης να ξέρει να τα χρησιμοποιεί. Με προγράμματα, όπως το συγκεκριμένο που υλοποιούμε με την Cosmote, θέλουμε να δώσουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους συνδημότες μας για την πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο ώστε και εμείς να μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε καλύτερα, αλλά και εκείνοι να μπορούν να εκμεταλλεύονται τα οφέλη των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.