Δωρεάν webinars και online workshops από την PeopleCert Education! - Free Sunday
Δωρεάν webinars και online workshops από την PeopleCert Education!

Δωρεάν webinars και online workshops από την PeopleCert Education!

Η PeopleCert Education, o φορέας που κατ’ ουσία σύστησε στην Ελλάδα τα Coding Bootcamps, συνεχίζει την προσπάθειά της να γνωρίσει τη δυνατότητα της ταχύρρυθμης ψηφιακής εκπαίδευσης στο ελληνικό κοινό. Σ΄ έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτητα, η απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων αποτελεί σημαντικό εφόδιο επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Για το λόγο αυτό, μέσα από μια σειρά δωρεάν webinars και online workshops, η PeopleCert Education  παρουσιάζει τις δυνατότητες που έχουν οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, παρούσας καριέρας και εκπαιδευτικής καταβολής να αναβαθμίσουν τις ψηφιακές τους γνώσεις και να μάθουν Προγραμματισμό.  

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει εβδομαδιαία webinars και online workshops με ουσιαστικό στόχο τη βασική εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε μια σειρά από τεχνολογίες, όπως το web programming, game development και front-end technologies, HTML, CSS και JavaScript. Επιπλέον, παρουσιάζει την ακαδημαϊκή και business development ομάδα της προσφέροντας καθοδήγηση και πολύτιμες συμβουλές σε όλους όσους επιζητούν να μάθουν τις προοπτικές μιας καριέρας στον Προγραμματισμό.

Για το μήνα Φεβρουάριο έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα σεμινάρια:

  • 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:00 με θεματολογία: “IntrotoFront-end technologies” 
  • 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 με θεματολογία: “A day in the life of a software developer”
  • 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 με θεματολογία: “IntrotoWeb Programming ” 
  • 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 με θεματολογία: “IntrotoJavaScript” 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας ΜS Teams.

Η PeopleCert Education, θυγατρική του παγκόσμιου ομίλου πιστοποιήσεων PeopleCert, είναι ένας βραβευμένος εκπαιδευτικός οργανισμός, ταυτόχρονα αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο (ΚΔΒΜ2). Στόχος της είναι να δημιουργήσει μία μοναδική εμπειρία μάθησης, παγκόσμιου επιπέδου, στον χώρο της εκπαίδευσης. Η PeopleCert Education εξειδικεύεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, την επανακατάρτιση και την αναβάθμιση δεξιοτήτων (skilling-reskilling-upskilling).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Κλεμπετσάνη Χρύσα, Associate Brand Manager στην PeopleCert Education, στο 210 3729070 ή στο email chrisa.klempetsani@peoplecert.org.