Φροντίστε τα μάτια σας, σαν τα μάτια σας! - Free Sunday
Φροντίστε τα μάτια σας, σαν τα μάτια σας!

Φροντίστε τα μάτια σας, σαν τα μάτια σας!

Φαγούρα, κοκκίνισμα, τσούξιμο, δάκρυα. Τα μάτια το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται πολύ από τη σκόνη, το χλώριο της πισίνας, τη ρύπανση της ατμόσφαιρας, το έντονο φως.

Ειδικά οι άνθρωποι που φορούν φακούς επαφής και ταλαιπωρούνται από ξηροφθαλμία υποφέρουν τους θερινούς μήνες. Ακόμα πιο ευάλωτες στην απώλεια της άνεσης είναι οι γυναίκες που χρησιμοποιούν φακούς επαφής και παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια, καθώς η λήψη του χαπιού εντείνει την ξηροφθαλμία.

Τη λύση σε αυτά τα καθημερινά προβλήματα δίνουν τα τεχνητά δάκρυα σε κολλύριο ή μονοδόσεις που υγραίνουν τα μάτια και καταπολεμούν τις ενοχλήσεις, αποκαθιστώντας άμεσα το αίσθημα της άνεσης. Ένα από τα καλύτερα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία είναι οι οφθαλμικές σταγόνες μίας δόσης Νewsept Eyes, που συνδυάζουν τα οφέλη του υαλουρονικού νατρίου και του χαμομηλιού. Το υαλουρονικό νάτριο θεωρείται το καλύτερο ενυδατικό, ενώ το χαμομήλι δρα ως καταπραϋντικό.

Οι οφθαλμικές σταγόνες μίας δόσης ανακουφίζουν τα μάτια από την ξηρότητα, το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, την παρατεταμένη οδήγηση, τη μελέτη, τη χρήση φακών επαφής, τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ξηροφθαλμία. Το προϊόν διατίθεται στην αγορά του φαρμακείου από την ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO.

INFO

Σημαντική διάκριση απέσπασε για άλλη μια χρονιά η φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική πορεία της και το μοντέλο ανάπτυξής της στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2017», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα. Η DEMO, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία και ανάπτυξη, κατάφερε να ξεπεράσει τις πολυάριθμες προκλήσεις στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και να συμβάλει ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανάκαμψης της εγχώριας οικονομίας. Με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγει, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία επενδύει διαρκώς σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και στο υψηλό επιστημονικό προφίλ των εργαζομένων της. Η DEMO κατέχει την πρώτη θέση στην Ελλάδα στη νοσοκομειακή αγορά, ενώ το 81% της παραγωγής της εξάγεται σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αφρική, στη Μέση Ανατολή, στην Αυστραλία και στη Νότια Αμερική. Ήδη στο Κρυονέρι χτίζεται η τέταρτη μονάδα παραγωγής, ενώ η εταιρεία έχει επενδύσει σε νέα μηχανήματα που θα φέρουν μεγάλες παραγωγές και μειωμένα κόστη, αυτό δηλαδή που χρειάζεται η αγορά.