Προσφορά εξετάσεων για τον καρκίνο του προστάτη σε συμβολική τιμή - Free Sunday
Προσφορά εξετάσεων για τον καρκίνο του προστάτη σε συμβολική τιμή

Προσφορά εξετάσεων για τον καρκίνο του προστάτη σε συμβολική τιμή

Πλέον δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην κάνετε τσεκ-απ για τον καρκίνο του προστάτη. Το ΙΑΣΩ General, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ουρολογικών Παθήσεων (25-29 Σεπτεμβρίου 2017), προσφέρει δωρεάν κλινική εξέταση από Ουρολόγο και εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) στην προνομιακή και συμβολική τιμή των 14€. Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν στα Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής, στο τηλ. 210 6502662 (8:00-15:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί το δεύτερο πιο συχνό καρκίνο στους άνδρες και ο προληπτικός έλεγχος είναι καθοριστικός για την έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Συνιστάται σε άνδρες ηλικίας άνω των 45 ετών, εκτός εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό.

Στις ουρολογικές κλινικές του ΙΑΣΩ General αντιμετωπίζεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους όλο το φάσμα των ουρολογικών παθήσεων (ουρολογική ογκολογία και παθήσεις προστάτη, ανδρολογία, υπογονιμότητα, ακράτεια ούρων, ιθίαση ουροποιητικού) και της επανορθωτικής ουρολογίας.