Τόνωση με τη δύναμη της φύσης και ελληνική υπογραφή - Free Sunday
Τόνωση  με τη δύναμη της φύσης και ελληνική υπογραφή

Τόνωση με τη δύναμη της φύσης και ελληνική υπογραφή

Η ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία GAP υπογράφει τη σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL στηρίζοντας συνολικά όλες τις ανάγκες των  καταναλωτών προκειμένου να βγουν νικητές στη μάχη μιας δύσκολης κι απαιτητικής καθημερινότητας.  Η γκάμα της σειράς Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL περιλαμβάνει τα προϊόντα: EVIOL MultiVitamin Energy Plus, EVIOL MultiVitamin, EVIOL Echinacea & Vitamin C, EVIOL B – Complex, EVIOL Brain Function, EVIOL Omega – 3 και EVIOL Sleep Well. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα είναι: Καταρχήν  οι Πολυβιταμίνες EVIOL MultiVitamin Energy Plus, που σου δίνει την ενέργεια και τόνωση που χρειάζεσαι. Πρόκειται για ένα ενισχυμένο συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή & απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό, μαζί με επιπλέον θρεπτικά ενεργά συστατικά. Το EVIOL MultiVitamin Energy Plus συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης, στη νοητική επίδοση, στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, δοντιών, μαλλιών, νυχιών και του δέρματος. Επίσης, εξίσου απαραίτητη αυτή την εποχή για την υγεία είναι η EVIOL Echinacea & Vitamin C,  το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για το χειμώνα, που προσφέρει διπλή προστασία και τόνωση της άμυνας του οργανισμού. Αποτελεί ιδανικό συνδυασμό Echinacea purpurea & Βιταμίνης C για την πρόληψη και αντιμετώπιση των «επιθέσεων» του χειμώνα. Το EVIOL Echinacea & Vitamin C είναι ο τέλειος σύμμαχος για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Από το 1949, η Φαρμακευτική Βιομηχανία GAP A.E. αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με ισχυρή παρουσία στην εγχώρια αλλά και τις διεθνείς αγορές. Το 1978, παρουσίασε τη σειρά βιταμινών EVIOL, με την αποκλειστική τεχνολογία μαλακών καψουλών. Η σειρά αυτή διακρίνεται τόσο για την ελληνικότητά της, όσο και για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της. Σήμερα, η GAP αναπτύσσει τη σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL, η οποία παρασκευάζεται στην Ελλάδα με όλες τις επιστημονικές εγγυήσεις που εξασφαλίζουν οι συνθήκες παραγωγής ενός φαρμακευτικού προϊόντος.

Με τη νέα της εκστρατεία, η σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής EVIOL, έχει ως στόχο να αναδείξει συνολικά τα συμπληρώματα διατροφής, ως ένα αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής. Μιας ζωής με ρυθμούς έντονους και απαιτητικούς, στους οποίους όλοι και όλες χρειαζόμαστε ενίσχυση για να ανταπεξέλθουμε. Η GAP, θέτοντας στην υπηρεσία του καταναλωτή την καινοτομία και την υψηλή τεχνογνωσία της, καθώς και την πολυετή της παράδοση και πείρα στον τομέα της υγείας, βοηθά τον καθένα και την καθεμία να κυνηγήσει στόχους, να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της καθημερινότητας και να απολαύσει τη ζωή με υγεία, αρμονία και φυσική ισορροπία. Γιατί είναι στη φύση μας να αναζητάμε μια πιο ανθρώπινη ζωή. Πιστή στην φιλοσοφία αυτή η Eviol στηρίζει το έργο και τις δράσεις της Ομάδας Αιγαίου στα ακριτικά νησιά του αιγαίου πελάγους.