Γράφουμε (κι άλλα) χιλιόμετρα για τη Μέριμνα - Free Sunday
Γράφουμε (κι άλλα) χιλιόμετρα για τη Μέριμνα

Γράφουμε (κι άλλα) χιλιόμετρα για τη Μέριμνα

Η AbbVie Running Team, η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το εμβληματικό δρομικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, στηρίζοντας για 2η χρονιά τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Μέριμνα. Φέτος, με τη δυναμική παρουσία 88 δρομέων, εργαζόμενοι και φίλοι της AbbVie και της Μέριμνας έτρεξαν στους αγώνες των 5 χλμ., των 10 χλμ. και των 42 χλμ., καλύπτοντας συνολικά απόσταση 1.900 και πλέον χιλιομέτρων.

Με τη συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι και φίλοι της εταιρείας υποστήριξαν την προσπάθεια δωρεάν παροχής ποιοτικής φροντίδας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών και των γονιών που είτε ζουν με μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

Ο συγκεκριμένος είναι ο 6ος αγώνας στον οποίο συμμετέχει η AbbVie Running Team για το 2018, έχοντας διανύσει συνολικά 3.254 χλμ. με στόχο την ενίσχυση των σκοπών οργανισμών όπως Μαζί για το Παιδί, Άλμα Ζωής, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών, Μέριμνα. Μαζί με την Ομάδα έτρεξε για μία ακόμη φορά η δημοσιογράφος της «Free Sunday» μαζί με τον γιο της, «γράφοντας» κι άλλα χιλιόμετρα για καλό σκοπό.