Έρχεται το τέλος της οστεοπόρωσης - Free Sunday
Έρχεται το τέλος της οστεοπόρωσης
Με 60 δευτερόλεπτα πίεσης την εβδομάδα σε ένα high-tech ρομποτικό σύστημα πετυχαίνετε ό,τι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας: να εξασφαλίσετε γερά οστά, για μια ζωή.

Έρχεται το τέλος της οστεοπόρωσης

Μια επιστημονική ανακάλυψη που ξεκίνησε από την παραδοχή του φυσικού νόμου πως για την αναγέννηση του οστού απαιτείται πρόσκρουση αναμένεται να γράψει τους τίτλους τέλους στην παγκόσμια μάστιγα της οστεοπόρωσης.

Μέσα από την πρόσκρουση ασκείται στο μυοσκελετικό σύστημα δύναμη τουλάχιστον 4,2 φορές το σωματικό βάρος του ατόμου, προκειμένου να δημιουργηθεί νέο οστό. Στον επαγγελματικό αθλητισμό τη μέγιστη δύναμη πρόσκρουσης υφίστανται οι πρωταθλητές στους κρίκους, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς κατά την έξοδο και την προσγείωσή τους στο έδαφος δέχονται δύναμη πρόσκρουσης 10 φορές το σωματικό τους βάρος.

Πώς θα σας φαινόταν αν μια τεχνική αντέγραφε αυτά τα αποτελέσματα, χωρίς κόπο, ιδρώτα και άλματα στον αέρα; Ε, λοιπόν, ήρθε στη χώρα μας η μοναδική μέθοδος, η οποία, χωρίς γυμναστική ή άλλες διατροφικές παρεμβάσεις, ενδυναμώνει το σκελετικό σύστημα, ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και της μυϊκής μάζας.

Πρόκειται για το Osteostrong, την πρωτοποριακή μέθοδο η οποία δίνει λύση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος αντιστρέφοντας ακόμη και την οστεοπόρωση. Εμπνευστής της ο Dr. John Jaquish, εφευρέτης της μεθόδου της οστεογονικής φόρτισης, η οποία χαρακτηρίζεται διεθνώς ως το απόλυτο «biohack», αφού επαναπρογραμματίζει τον τρόπο λειτουργίας του μυοσκελετικού συστήματος.

Τα οφέλη της σε ό,τι αφορά την ενδυνάμωση των οστών τεκμηριώνονται σε 25.400 κλινικές μελέτες και με μία συνεδρία την εβδομάδα διάρκειας 10 λεπτών και 60 δευτερολέπτων άσκησης πίεσης στο καθένα από τα τέσσερα προηγμένα ρομποτικά μηχανήματα, άνθρωποι ηλικίας 70 ετών αποκτούν σταδιακά τη μυοσκελετική δύναμη που είχαν στα 30 τους έτη.

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεδριών, η οστική πυκνότητα αυξάνεται κατά 290%. Στόχος του εφευρέτη Dr. Jaquish και του επενδυτή Kyle Zagrodzky, ιδρυτή και CEO της εταιρείας OsteoStrong Franchising, είναι να εξαλείψουν την οστεοπόρωση και την οστεοπενία από προσώπου γης μέσα στα επόμενα χρόνια. Το σύστημα Osteostrong είναι διαθέσιμο στο Μαρούσι (Σώρου 3-5).