Βοτανοθεραπεία με ξεχωριστό στιλ - Free Sunday
Βοτανοθεραπεία με ξεχωριστό στιλ

Βοτανοθεραπεία με ξεχωριστό στιλ

Έκθεση εικόνων

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα συσκευασμένο κρύο τσάι με ένα superfood, για παράδειγμα γύρη ή πρόπολη, ή με ένα βαζάκι με ειδικό κερί για το μουστάκι ή με ψαγμένο λάδι για την περιποίηση της ανδρικής γενειάδας; Η απάντηση κρύβεται στα βότανα της ελληνικής γης, που με τα εκχυλίσματά τους δίνουν τα πολύτιμα συστατικά τους σαν πρώτη ύλη για όλα αυτά τα προϊόντα, τα οποία απευθύνονται σε ψαγμένους καταναλωτές. Η εταιρεία Althemis Herbal Products, που έχει έδρα της το Κιλκίς στη Μακεδονία, προμηθεύεται τα θεραπευτικά βότανα από μικροπαραγωγούς και τα αξιοποιεί σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων διατροφής, ευεξίας και καλλυντικής περιποίησης για τους φαν του μουσάτου στιλ, δημιουργώντας κεριά, κηραλοιφές και λάδια, σαν αυτά που χρησιμοποιούσε ο πιο διάσημος μυστακοφόρος ντετέκτιβ στον κόσμο, ο Ηρακλής Πουαρό της Άγκαθα Κρίστι.

Μία από τις κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας Althemis περιλαμβάνει τα συσκευασμένα cool teas, τα οποία παρασκευάζονται με μείγμα αρωματικών βοτάνων και συσκευάζονται μόνο με μέλι και χυμό λεμονιού. Το κρύο τσάι είναι το αντίπαλο δέος του καφέ, έχει ισχυρότερη αντιοξειδωτική σύνθεση από τον freddo cappuccino ή espresso και επιπλέον δεν πειράζει στα νεύρα. Τα συγκεκριμένα τσάγια έχουν λιγότερα σάκχαρα από τα κλασικά συσκευασμένα ice teas, ώστε να δροσίζουν και να αναζωογονούν τον οργανισμό χωρίς να τον φορτώνουν με περιττές θερμίδες. Η εταιρεία Althemis μας επανασυστήνει το τσάι σε μια μορφή καθόλου γεροντική, που είναι ιδανική για αθλητές, για ανθρώπους που αναζητούν ένα τονωτικό συμπλήρωμα στη γεμάτη μέρα τους και γενικά για όσους προσέχουν το σώμα τους και την υγεία τους.

Αν το κρύο τσάι και τα superfoods αποτελούν unisex προϊόντα, η εταιρία διαθέτει και σειρά καλλυντικής περιποίησης για τους εκπροσώπους του ανδρικού φύλου, και μάλιστα γι’ αυτούς που έχουν υιοθετήσει το μουσάτο look πολλών celebrities και stars. Για πολλούς άνδρες το μουστάκι και το μούσι αποτελούν φετίχ, το οποίο μάλιστα αξιοποιείται και σε ενημερωτικές εκστρατείες υγείας. Για παράδειγμα, το μουστάκι αποτελεί σήμα κατατεθέν του κινήματος movember (σύνθετη λέξη, που προκύπτει από τον συνδυασμό της λέξης «moustache» και της λέξης «November»), που κάθε Νοέμβριο ευαισθητοποιεί τον ανδρικό πληθυσμό για τον κίνδυνο του καρκίνου του πνεύμονα. Κι επειδή το μουστάκι και το μούσι –όπως άλλωστε και τα μακριά μαλλιά στις γυναίκες– θέλουν φροντίδα, η εταιρεία Althemis έχει δημιουργήσει τα πιο θρεπτικά κεριά για τους μυστακοφόρους και μια σειρά από μουσόλαδα για τις γενειάδες, μαζί με ειδικές χτένες για το styling της γενειάδας.

Το ότι η εταιρεία έχει κατά κανόνα φυσικά προϊόντα περιποίησης, τα οποία απευθύνονται τόσο σε ανδρικό όσο και σε γυναικείο κοινό, δεν αποτελεί τη μοναδική της ιδιαιτερότητα. Επιπλέον, αξιοποιεί τα ίδια της τα στελέχη και τους φίλους τους ως ηθοποιούς στα σποτ και στις έντυπες καταχωρίσεις της, ώστε να απαλλάξει τα προϊόντα της από τα έξοδα διαφήμισης. Έτσι, όλα τα προϊόντα ευεξίας, υγείας και καλλυντικής περιποίησης διατίθενται σε πολύ φιλικές τιμές, πρεσβεύοντας την ανωτερότητα της φυσικής τους σύστασης και την τίμια (και δίκαιη) κοστολόγησή τους. Με τα προϊόντα της εταιρείας Althemis Herbal Products και με δραστικά συστατικά –μεταξύ άλλων, την πρόπολη, το argan oil, το λάδι jojoba, το αμυγδαλέλαιο, τις τανίνες του τσαγιού και το σπαθόλαδο– η βοτανοθεραπεία αποκτά μια νέα, διευρυμένη έννοια και γίνεται πιο fun από ποτέ.