Επιστροφή δισ. από μίζες - Free Sunday
Επιστροφή δισ. από μίζες

Επιστροφή δισ. από μίζες

Τα ονόματα όλων αυτών που έκαναν εμβάσματα δισ.  στο εξωτερικό την τελευταία 20ετία, από μίζες στα εξοπλιστικά κλπ, τα έχει η αμαρτωλή ΤτΕ. 

Μόνο την τελευταία 5ετία υπήρξαν εκροές 120 δισ. ευρώ.

  1. Από δημοσιεύματα προκύπτει xορός  δισ. από χρυσές μίζες: Μαύρα ταμεία Siemens – Μαντέλης (τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Οσβαλντ), συστήματα Asrad, σύμβαση 188 εκ. ευρώ ιπτάμενα ραντάρ της Ericsson Erieye ΑΣΕΠΕ, μίζες σε στελέχη του ΥΕΘΑ, ορθοπεδικά υπερτιμολογήσεις του DePuy, φρεγάτες τύπου «S» του ΠΝ, πυροβόλα PZH 2000, Λέοπαρντ-2 Λιακουνάκος, οπλικά συστήματα Karl Gustav, αντιαρματικά πυρομαχικά HEAT-551 στην κατασκευάστρια εταιρία Celsius/Bofors, βλήματα στην ΕΒΟ (νυν ΕΑΣ), γερμανικός κολοσσός Fresenius για εξοπλισμό του Ερρίκος Ντυνάν. Η λίστα Ρηνανίας-Βεστφαλίας με 10.500 καταθέτες στην ελβετική UBS με ύψος καταθέσεων 6 δισ. ευρώ! Στη λίστα Μπόργιανς για την περίοδο 2005-09, 100.000 εμβάσματα στη UBS Ελβετίας κ.λ.π, ναυπηγεία Σκαραμαγκά. 576 Έλληνες έχουν 88 δισ. δολλ. στην Ελβετία. Τα Χριστούγεννα του 2010 η λίστα Φαλτσιάνι περιείχε ονόματα 2.062 Ελλήνων καταθετών με εκροές προς την ελβετική τράπεζα HSBC. Λίστα Λαγκάρντ 24.710 εμβάσματα με 2.062 καταθέτες, 10.000 offshore, Τσοχατζόπουλος, ΤOR-M1 κλπ, Σμπώκος, εξοπλιστικά «Ερμής» (80 εκ ευρώ), υποβρύχια στο εδώλιο 32 πρόσωπα, λίστα Διοικητών στο ΕΣΥ.
  2. Αμαρτωλές τράπεζες με χορηγήσεις δισ. στους ημετέρους χωρίς καμία εποπτεία από τη διεφθαρμένη ΤτΕ. Τα σκήπτρα έχουν Λαϊκή, Αττικής , Proton (Λαυρεντιάδης και 42 κατηγορούμενοι για επισφαλή δάνεια ύψους 700 εκ), Millennium, FBB, ΑΤΕ. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εισέπραξαν μόνο από την Τρ. Αττικής 13 εκ. ευρώ. 
  3. Είναι γνωστό ότι η ποινική συνδιαλλαγή «αυτοκαταγγελία» ισχύει εδώ και δεκαετίες στην Αμερική σύμφωνα με την οποία ο Εισαγγελέας προτείνει στον κατηγορούμενο ποσό που να ικανοποιεί το Δημόσιο με αντιστάθμισμα την ποινική του απαλλαγή από κακουργήματα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
  4. Η Κυβέρνηση στάθηκε τυχερή γιατί πρόσφατα εκδόθηκε απόφαση του Αν.  Δικαστηρίου της Ελβετίας που έκρινε ότι θα πρέπει να δοθούν στις oλλανδικές αρχές στοιχεία Ολλανδών πολιτών με τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετική Τράπεζα UBS. Συνεπώς, η Κυβέρνηση μας θα μπορεί να μάθει όλους τους καταθέτες που έχουν αστρονομικά ποσά από μίζες κλπ.

Εάν επιστρέψουν τα 100 δισ. στον κρατικό κορβανά, θα καταργηθεί το τρίτο μνημόνιο, θα αρθούν τα capital controls, δεν θα υπάρξει καμία μείωση σύνταξης ή μισθού, δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνεργος, κανένας δεν θα αυτοκτονεί, δεν θα  ψάχνει στα σκουπίδια και δεν θα υποφέρει ένας ολόκληρος λαός.