Eξ αποστάσεως Δια Βίου Πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς - Free Sunday
Eξ αποστάσεως Δια Βίου Πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς

Eξ αποστάσεως Δια Βίου Πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς

To Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση» πρόγραμμα εξ αποστάσεως (νέα προκήρυξη, 1/12-10/01, έναρξη μαθημάτων Ιανουάριος 2024) οργανώνει και ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αξιολόγηση μαθητών-μαθητριών» (Έναρξη 1/12/24, Λήξη 30/06/24)

Πλήρης ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με δυο απλά τεστ με ύλη που ανταποκρίνεται στο πλαίσιο Αξιολόγησης του Ν. 4823/2021  «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες  διατάξεις» όπου η αξιολόγηση του μαθητή αποτελεί σημαντικό στοιχείο  στη διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού.

Το  πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και όλων των εκπαιδευτικών φορέων.

Δίνει 2 μόρια για διορισμό και 1 μόριο σε στελέχη.

Με βάση το υλικό και την επιστημονική του συγκρότηση με μελετημένη, απλή, εύχρηστη διαδικασία, ενισχύει την ένταξη στην αγορά εκπαίδευσης και στην ενίσχυση της επαγγελματικής καριέρας.

Συνδέεται θεματικά με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση», μέσω του οποίου εξασφαλίζονται (προαιρετικά) ελεύθερα μαθήματα, πιστοποιήσεις κλπ.

Το κόστος είναι 200 ευρώ (σε 2 δόσεις)

Για αποφοίτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας 160 ευρώ (2 δόσεις)

Για περισσότερες πληροφορίες στο:https://kedivim.uowm.gr/course/axiologisi-mathiton-mathitrion-theoritikes-proseggiseis-kai-praktikes-efarmoges/

Σε περίπτωση δυσκολίας αίτησης απευθύνεστε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.