ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός στον τρίτο γύρο του Europa league - Free Sunday
ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός στον τρίτο γύρο του Europa league

ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός στον τρίτο γύρο του Europa league

Τους πρώτους αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League δίνουν απόψε Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος με στόχο μα προκριθούν στα play offs και από εκεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ στις 19:30, θα βρεθεί για 5η φορά στην Ουκρανία, όπου έχει μία ήττα (το 2005 από την Σαχτάρ για το Κύπελλο UEFA) και τρεις ισοπαλίες (με Μέταλουργκ, Καρπάτι και Μέταλιστ), θέλοντας ωστόσο αυτή τη φορά να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη καθώς η Ολίμπικ Ντόνετσκ δείχνει αδύναμη, αν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής στα φιλικά. Τον αγώνα θα μεταδώσει η COSMOTE Sport 2.

Ένα τέταρτο αργότερα στις 19:45, ο Πανιώνιος ο οποίος στο δεύτερο γύρο απέκλεισε την Νόβα Γκόριτσα από τη Σλοβενία, θα αντιμετωπίσε την Μακάμπι του Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος ήταν τεχνικός διευθυντής τώρα είναι προπονητής.

Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα αλλά ο Πανιώνιος θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο Ιρανών ποδοσφαιριστών του, Μασούντ και Χατζισαφί που δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στο Ισραήλ επειδή η χώρα τους δεν το αναγνωρίζει.

Στις 9:30, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, από την οποία είχε αποκλειστεί πριν από δύο χρόνια. Η Γκαμπάλα προκρίθηκε στον 3ο γύρο, αποκλείοντας την πολωνική Γιαγκελόνια.

Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τον Κουτρουμπή (έκανε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας) και τους Βιγιαφάνιες, Στιλ, Στάικο ενώ ο Χατζηγιοβάνης είναι στην αποστολή και η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιο, Ζέκα, Κουρμπέλη, Άλτμαν, Λουντ, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς. Τον αγώνα θα μεταδώσει η Cosmote Sport 1