Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού - Free Sunday
Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην διοργάνωση του Champions League. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μονακό της Γαλλίας μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι κληρώθηκαν στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι όμιλοι του Champions League:έχουν ως εξής:

200533

Μαρινάκης: Ιστορία γράφεις όταν κερδίζεις μεγάλες ομάδες

Σχολιάζοντας την κλήρωση, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος προαναγγέλοντας μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.

«Σίγουρα είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε, με πάρα πολύ δυνατές ομάδες, τις πιο δυνατές. Από τη μία είχαμε τη χειρότερη κλήρωση αλλά από την άλλη πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για να γράψουμε Ιστορία. Την ιστορία την γράφεις με ομαδάρες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, θα το παλέψουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας και είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε Ιστορία και με λίγη τύχη, μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά, θα το πετύχουμε», ανέφερε.

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε: «Το ρόστερ μπορώ να πω ότι δεν έχει κλείσει. Το ότι θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε για να κερδίσουμε τη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Με τον προπονητή έχουμε πολύ καλή συνεργασία, υπάρχει κατανόηση, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο», κατέληξε.