Ο Λεμονής ξεκινάει επίσημα σήμερα στο Τορίνο - Free Sunday
Ο Λεμονής ξεκινάει επίσημα σήμερα στο Τορίνο

Ο Λεμονής ξεκινάει επίσημα σήμερα στο Τορίνο

Εκτός έδρας, κόντρα στη Γιουβέντους για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του champions' league, θα κάνει ο Τακης Λεμονής την έναρξη της τρίτης επιστροφής του στον Ολυμπιακό, απόψε το βράδυ.

«Όλοι οι παίκτες είναι στον Ολυμπιακό γιατί είναι καλοί παίκτες, αλλά και εμάς η δουλειά μας γίνεται ευκολότερη για να εξηγήσουμε και να πάρουμε κάποια πράγματα που θέλουμε. Κάναμε μία συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές, βλέπαμε κάποια πράγματα στο βίντεο, δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα ματς με την Γιουβέντους. Ήρθαμε με έναν στόχο να μπούμε μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια και να αισθανθούμε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάναμε. Εμείς δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι για να πούμε ότι μπήκαμε μέσα και απλώς παίξαμε ένα ματς» δήλωσε ο κ.Λεμονης στη συνέντευξη τύπου στο Τορίνο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προσέθεσε ότι «Έχουμε μία εικόνα που δυστυχώς δεν ήταν καλή, το καταλαβαίνουμε όλοι, αλλά γενικά όταν είσαι σε μία διαδικασία αγώνων πρωταθλήματος και Champions League, νομίζω ότι πρέπει να σκέφτεσαι μία σειρά αγώνων και πώς θα χρησιμοποιήσεις τους παίκτες».

Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν εντός έδρας ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στους άλλους επτά σημερινούς αγώνες παίζουν:

Καραμπάχ -Ρόμα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι

Βασιλεία – Μπενφίκα

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαγιερν

Σπόρτινγκ – Μπαρτσελονα

ΤΣΚΑ Μόσχας- Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αντερλεχτ – Σέλτικ

όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 21:45 πλην του αγώνα Καραμπαχ – Ρόμα που θα αρχίσει στις 7