Κερδίζει το ντέρμπι η Τότεναμ - Free Sunday
Κερδίζει το ντέρμπι η Τότεναμ

Κερδίζει το ντέρμπι η Τότεναμ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (22/10) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, με πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Serie A, της Premier League, της Superleague, της Eredivisie αλλά και της τούρκικης Super Lig.

Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από την Premier League και το ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και τη φετινή σεζόν, παραμένουν αήττητοι στα 10 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχοντας ρεκόρ 7-3-0, ενώ το τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους ήταν η εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνοντας την κλάση τους. Όσον αφορά την Premier League, βρίσκονται στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή, προέρχονται από τρεις σερί επιτυχίες κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Χάντερσφιλντ και Μπόρνμουθ, και κόντρα στην ασταθή Λίβερπουλ δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να διευρύνουν το σερί τους. Οι «κόκκινοι», από την πλευρά τους, μπορεί να προέρχονται από το εμφατικό 0-7 στην έδρα της Μάριμπορ για το Champions League, ωστόσο εντός των συνόρων απογοητεύουν, μετρούν μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, σερί που τους έχει ρίξει στην 8η θέση και στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Πιστεύουμε πως θα περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα στο Wembley, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2.20.

Σκοράρουν αμφότεροι στο «Καραϊσκάκης»

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να ψάχνονται ακόμη, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη, απογοητεύοντας πλήρως με την παρουσία τους μέχρι στιγμής. Εντός των συνόρων μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους όντας στην 5η θέση και στο -4 από την κορυφή, ενώ στο Champions League συνεχίζουν χωρίς βαθμό, έχοντας χάσει και στα τρία παιχνίδια κόντρα σε Σπόρτινγκ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του για το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή με 15 βαθμούς όντας στο +1 από τους διώκτες του και τη φετινή σεζόν δείχνει να έχει ό,τι χρειάζεται ώστε να ανατρέψει το σκηνικό όσον αφορά τη μάχη του τίτλου. Οι δύο ομάδες διαθέτουν παραγωγικότατες γραμμές κρούσης, θέλουν διακαώς τη νίκη τόσο για τους βαθμούς όσο και για το γόητρο και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρουν δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά. Έτσι, επιλογή μας θα είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.12.

Περνάμε στην ιταλική Serie A και στο παιχνίδι Αταλάντα - Μπολόνια. Η Αταλάντα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση, διατηρεί ρεκόρ 2-3-3 μέχρι στιγμής και η ασταθής της πορεία οφείλεται κυρίως στην κακή αμυντική της λειτουργία, μια και επιθετικά η ομάδα έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα 7/8 παιχνίδια που έχει δώσει εντός των συνόρων. Η Μπολόνια, από την άλλη, είναι στην 7η θέση, προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Σασουόλο, Τζένοα και Σπαλ, και κόντρα στην Αταλάντα θα προσπαθήσει να επεκτείνει το σερί της. Αμφότερες είναι αρκετά παραγωγικές και η προφανής επιλογή είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωτάθλημα της Eredivisie και της Super Lig. Συγκεκριμένα, από την Eredivisie θα κρατήσουμε το Χ2 στο παιχνίδι Χέρενφεν - Φίτεσε σε απόδοση 1.85, ενώ από τη Super Lig θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

22/10

16:00 Αταλάντα - Μπολόνια -> Over 2.5 @2.00

17:45 Χέρενφεν - Φίτεσε -> X2 @1.85

18:00 Τότεναμ - Λίβερπουλ -> 1 @2.20

19:30 Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε -> 1 @2.00

20:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ -> Goal/Goal @2.12

Κ2

Goal Tips

*Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης (22/10, 14:30): Η Βέρντερ μετράει 7/8 Under 2.5 τη φετινή σεζόν και κόντρα στην Κολωνία δύσκολα θα «ανοίξει» το σκορ. Θα πάμε και πάλι με τα λίγα γκολ, κρατώντας το Under 2.5 σε απόδοση 1.87.

*Τρουά - Λυών (22/10, 18:00): Η Λυών μετράει τέσσερα Goal/Goal στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Τρουά έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα στα τρία τελευταία, έτσι δείχνει να είναι σε θέση να βοηθήσει στην επαλήθευση του αμφίσκορου, το οποίο θα κρατήσουμε σε απόδοση 1.60.

*Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ (22/10, 19:00): Οι «λύκοι» έχουν δεχτεί κι έχουν σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα στα 5/6 τελευταία παιχνίδια τους και κόντρα στη Χόφενχαϊμ είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί και πάλι το ίδιο. Επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.55.

*Λάτσιο - Κάλιαρι (22/10, 21:45): Η Λάτσιο προέρχεται από 7/8 Over 2.5 γκολ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και στο παιχνίδι με την Κάλιαρι πιθανόν να σημειωθούν και πάλι τρία τέρματα ή περισσότερα. Κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

Seri Tips

*Κλαμπ Μπριζ - Αντβέρπ (22/10, 15:30): Η Μπριζ προέρχεται από πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και η Αντβέρπ δύσκολα θα προβάλει αντίσταση. Κρατάμε τον άσο σε απόδοση 1.40.

*Άντερλεχτ - Γκενκ (22/10, 19:00): Η Γκενκ προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος και στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ θα προσπαθήσει να πάρει και πάλι τουλάχιστον τον έναν βαθμό. Θα ρισκάρουμε κρατώντας την ισοπαλία σε απόδοση 3.90.

*Ατλέτικο Παραναένσε - Σπορτ Ρεσίφε (22/10, 22:00): Η Παραναένσε μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και με βάση την εικόνα της δεν δείχνει ικανή να ανακάμψει. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό σε απόδοση 3.20.

Head 2 Head

*Καϊζερσλάουτερν - Ντούισμπουργκ (22/10, 14:30): Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο 31 φορές, με την Καϊζερσλάουτερν να έχει επικρατήσει στις 23 από αυτές. Η παράδοση είναι καθολικά υπέρ της και θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2.63.

*Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος (22/10, 16:00): Ο Αστέρας Τρίπολης έχει «χτίσει» μία εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Πανιώνιο, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 11-1-1. Θα πάμε με την προϊστορία, κρατώντας τον άσο σε απόδοση 2.25.

*Λάτσιο - Κάλιαρι (22/10, 21:45): Η Λάτσιο έχει φιλοξενήσει την Κάλιαρι 19 φορές, έχοντας επικρατήσει στις 13 από αυτές. Είναι σαφώς ανώτερη και φέτος, έτσι θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.35.