Συνεχίζει ακάθεκτη η Βαλένθια - Free Sunday
Συνεχίζει ακάθεκτη η Βαλένθια

Συνεχίζει ακάθεκτη η Βαλένθια

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (03/12) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της La Liga, της Superleague, της Ligue 1, της Primeira Liga και της Eredivisie.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ισπανική La Liga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Χετάφε και Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μια αξιοπρεπέστατη πορεία μέχρι στιγμής για τα δεδομένα τους, καθώς μετά το πέρας των 13 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στη 12η θέση με 16 βαθμούς, όντας στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, με την παραμονή στην κατηγορία να είναι και ο βασικός τους στόχος. Μετρούν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και θεωρούμε πως σταδιακά θα «ξεφουσκώσουν», ιδίως κόντρα σε ομάδες όπως η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες», από την πλευρά τους, διανύουν μια ονειρεμένη σεζόν, βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας στο -4 από την Μπαρτσελόνα, και δείχνουν ασταμάτητες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Μετρούν οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους, σκοράρουν κατά ριπάς και αν δεν αλλάξει σημαντικά κάτι στην απόδοσή τους, πιθανόν να διατηρηθούν στο κυνήγι του τίτλου μέχρι τέλους. Ομάδες όπως η Χετάφε δεν τις έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής, έτσι πιστεύουμε πως θα προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 2.30, ένα σημείο που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αξία.

Παίρνει βαθμό ή βαθμούς η Ρόντα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ρόντα - Χέρενφεν. Η Ρόντα βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση από την αρχή της σεζόν, είναι στην τελευταία θέση με επτά βαθμούς, όντας στο -4 από την απευθείας σωτηρία της, και οφείλει να βρει άμεσα τα πατήματά της αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα για την ίδια. Η Χέρενφεν, από την άλλη, διανύει επίσης μια κακή για τα δεδομένα της σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 9η θέση με 18 βαθμούς, όντας στο -4 από την πρώτη επτάδα και τα πλέι οφ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και αν δεν συμμορφωθεί αμυντικά, δύσκολα θα βρεθεί εντός στόχων. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς αν μένουν άποντοι σε παιχνίδια όπως το σημερινό στην έδρα τους, λογικά θα αποχαιρετήσουν την Eredivisie. Κρατάμε, λοιπόν, το 1Χ σε απόδοση 2.01.

Περνάμε στην ελληνική Superleague και την κόντρα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο δείχνουν να έχουν χάσει εντελώς τα πατήματά τους, καθώς μετρούν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας μείνει «άσφαιροι» στα 3/4 πιο πρόσφατα. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, είναι μόνη πρώτη με 24 βαθμούς, όντας στο +1 από τον Ολυμπιακό και στο +2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν σε τρεις από αυτές τις περιπτώσεις. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Λεβαδειακός να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο, η ΑΕΚ δεν αποτελεί ένα από τα πρώτα «βιολιά» της κατηγορίας, έτσι πιστεύουμε πως θα δούμε ένα «σφιχτό» ματς, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο. Επιλογή μας, λοιπόν, θα αποτελέσει το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Ligue 1 και της Primeira Liga. Συγκεκριμένα, από τη Ligue 1 θα κρατήσουμε το No Goal στο παιχνίδι Καέν - Λυών σε απόδοση 2.05, ενώ από την Primeira Liga θα πάμε με το Over 2.5 στο παιχνίδι Μπράγκα - Πάκος Φερέιρα σε απόδοση 1.81.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

03/12

15:30 Ρόντα - Χέρενφεν -> 1X @2.01

17:15 Χετάφε - Βαλένθια -> 2 @2.30

18:00 Καέν - Λυών -> No Goal @2.05

19:30 Λεβαδειακός - ΑΕΚ -> X Ημ. @2.00

20:00 Μπράγκα - Πάκος Φερ -> Over 2.5 @1.81

Κ2

Goal Tips

Σεντ Ετιέν - Ναντ (03/12, 16:00): Η Σεντ Ετιέν εμπλέκεται σε παιχνίδια με πολλά τέρματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς προέρχεται από τέσσερα σερί Over 2.5. Το σενάριο του να σημειωθούν πολλά γκολ και κόντρα στη Ναντ φαντάζει αρκετά πιθανό, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.63.

Χέρτα - Άιντραχτ Φρ. (03/12, 16:30): Σε υψηλά σκορ εμπλέκεται τελευταία η Χέρτα, καθώς έχουν σημειωθεί πέντε ή περισσότερα γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δεν περιμένουμε αλλαγή «ταχύτητας» κόντρα στην Άιντραχτ, έτσι θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.08.

Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ (03/12, 19:00): Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, με το G/G να έχει επαληθευτεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια αμφοτέρων. Στη μεταξύ τους κόντρα το G/G προσφέρεται σε απόδοση 1.53 και θα το «τιμήσουμε».

Μονπελιέ - Μαρσέιγ (03/12, 22:00): Από 11/12 Under 2.5 προέρχεται η Μονπελιέ, η οποία είναι μία από τις πιο «σφιχτές» ομάδες της γαλλικής λίγκας. Έφεση στα χαμηλά σκορ έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Μαρσέιγ, έτσι θα πάμε με το Under 2.5 σε απόδοση 1.75.

Seri Tips

Μπενεβέντο - Μίλαν (03/12, 13:30): Η Μπενεβέντο προέρχεται από 14 συνεχόμενες ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στη Μίλαν δύσκολα θα αλλάξει τη μοίρα της. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.40 και θα το επιλέξουμε.

Φιορεντίνα - Σασουόλο (03/12, 16:00): Η Σασουόλο βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και αυτό το μαρτυρούν οι τέσσερις ήττες που έχει υποστεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Ο άσος της Φιορεντίνα δίνεται σε απόδοση 1.60 και αξίζει την προσοχή μας.

Ίντερ - Κιέβο (03/12, 16:00): Η Ίντερ συνεχίζει αήττητη τις φετινές της υποχρεώσεις, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Το να κερδίσουν οι «νερατζούρι» και σήμερα φαντάζει αρκετά πιθανό, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.40.

Head 2 Head

Φένλο - Αλκμάαρ (03/12, 13:30): Επτά φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 0-1-6. Η Αλκμάαρ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχει μαζί της και την προϊστορία, έτσι το διπλό φαντάζει μια πολύ καλή επιλογή σε απόδοση 1.75.

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (03/12, 15:30): Το απόλυτο αφεντικό του συγκεκριμένου ζευγαριού μοιάζει να είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς σε μια σειρά 25 εντός έδρας αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 22-2-1. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.67 και θα τον επιλέξουμε.

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον (03/12, 15:30): Τη δική της παράδοση έχει ξεκινήσει να «χτίζει» η Σαουθάμπτον στην έδρα της Μπόρνμουθ, καθώς έχει επισκεφτεί το συγκεκριμένο γήπεδο τέσσερις φορές, με τις τρεις από αυτές να φεύγει νικήτρια. Θα ρισκάρουμε στη συνέχιση της παράδοσης και θα πάμε με το καλοπληρωμένο διπλό σε απόδοση 2.55.