Πέρασε από τη Λιβαδειά και επέστρεψε στην κορυφή η ΑΕΚ - Free Sunday
Πέρασε από τη Λιβαδειά και επέστρεψε στην κορυφή η ΑΕΚ

Πέρασε από τη Λιβαδειά και επέστρεψε στην κορυφή η ΑΕΚ

H ΑΕΚ έδειξε και στη Λιβαδειά δίψα να παραμείνει μόνη στην κορυφή και τα κατάφερε, νικώντας με 2-0 τον Λεβαδειακό.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα, δημιούργησε ευκαιρίες με συνέπεια, ωστόσο το 0-0 παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η άμυνα του Λεβαδειακού ήταν σταθερή, ο Επασί επενέβη όποτε χρειαζόταν και οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν λάθη στην τελική επιλογή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε και πάλι δυνατά, είχε μια ευκαιρία με τον Γαλανόπουλο στο 51’ και στο 52’ άνοιξε το σκορ, με τους Αραούχο και Λιβάγια να συνδυάζονται άψογα και τον Κροάτη να νικάει τον Επασί, σκοράροντας για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αραούχο έχασε την ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όπως και ο Γκάλο στο 60’. Στο 66’, όμως, όλα τελείωσαν στη Λιβαδειά, καθώς από βολέ του Τσιντώτα -ο οποίος είδε την ευκαιρία και με το γρήγορο βολέ του την εκμεταλλεύτηκε- ο Λιβάγια βγήκε τετ-α-τετ, σούταρε, ο Επασί απέκρουσε και στην επαναφορά ο Αραούχο έκανε το 2-0.

Με τον Λεβαδειακό να προέρχεται από δύο ήττες και τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, το αναμενόμενο ήταν να μην υπάρξει αντίδραση και αυτό επιβεβαιώθηκε, με την ΑΕΚ να έχει άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει κι άλλο τη νίκη της, με τους Αραούχο και Μπακασέτα.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Μεντί, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (59' Σουμπίνιο), Νιάς (55' Γιακουμάκης), Ομπιόρα, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (87' Ιωαννίδης).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες (77' Κονέ), Γαλανόπουλος, Λιβάγια (88' Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (73' Μπακασέτας), Αραούχο.