Παίρνει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Free Sunday
Παίρνει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ BETARADES.GR

Παίρνει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (23/09) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι εμπλουτισμένο με πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Superleague, της La Liga, της Ligue 1, της Eredivisie και της Superlig.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι των «δικεφάλων» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει με 3/3 νίκες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, παρουσιάζονται σοβαροί και ουσιαστικοί μέχρι στιγμής και καλούνται να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, καθώς έχουν να καλύψουν και το -2 με το οποίο ξεκίνησαν τη σεζόν. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, μετράει επίσης 3/3 νίκες, είναι επίσης εξαιρετική σε όλους τους τομείς, ωστόσο μακριά από το «σπίτι» της μοιάζει ευάλωτη και ιδίως σε «καυτές» έδρες, όπως η Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πέρα από τη νίκη θα ψάξει και κάποιου είδους εκδίκηση για τα περσινά γεγονότα που του στέρησαν το πρωτάθλημα, εντός έδρας είναι το «αφεντικό» κόντρα σε όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και πιστεύουμε πως, εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.02 και θα τον κρατήσουμε.

Κερδίζει η Μπέτις

Συνεχίζουμε με Α΄ Ισπανίας και το παιχνίδι Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο. Χέρι χέρι πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται σε 10η και 8η θέση αντίστοιχα, έχοντας από πέντε βαθμούς. Οι Ανδαλουσιανοί, ωστόσο, έχουν συμπληρώσει τρία παιχνίδια αήττητοι μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες, δεν έχουν δεχτεί γκολ σε αυτή τη σειρά αγώνων και θεωρούμε πως κόντρα στην Μπιλμπάο έχουν προβάδισμα νίκης. Ο άσος δίνεται στο ικανοποιητικό 2.30 και θα τον κρατήσουμε, μια και η Μπέτις είναι πολύ πιεστική και αποτελεσματική στο «Benito Villamarin».

Περνάμε στην Α΄ Γαλλίας και την αναμέτρηση Γκινγκάμπ - Μπορντό. Σε ντέρμπι ουραγών έχει εξελιχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Γκινγκάμπ είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, ενώ η Μπορντό στην προτελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς. Ο κυριότερος λόγος για την κακή πορεία των δύο ομάδων είναι η τραγική αμυντική λειτουργία τους, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα, αναμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Eredivisie και της Superlig. Συγκεκριμένα, από την Α΄ Ολλανδίας θα κρατήσουμε το διπλό στο παιχνίδι Γκρόνινγκεν - Αλκμάαρ σε απόδοση 2.00, ενώ από την Α΄ Τουρκίας θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Κασίμπασα - Αλάνιασπορ σε απόδοση 1.80.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

23/09

15:30 Γκρόνινγκεν - Αλκμάαρ -> 2 @2.00

16:00 Κασίμπασα - Αλάνιασπορ -> 1 @1.80

18:00 Γκινγκάμπ - Μπορντό -> Goal/Goal @1.90

19:30 Μπέτις - Μπιλμπάο -> 1 @2.30

20:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ -> 1 @2.02

Κ2

Goal Tips

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (23/09, 15:30): Αμφότερες οδηγούν τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από 4/5 Over 2.5. Δεν περιμένουμε αλλαγή «σκηνικού», το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.60 και θα το κρατήσουμε.

Ρεν - Παρί Σεν Ζερμέν (23/09, 16:00): Από 10 σερί(!) Over 2.5 προέρχεται η Παρί ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, δύσκολα θα πατήσει «φρένο» κόντρα στη Ρεν, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.53.

Άρσεναλ - Έβερτον (23/09, 18:00): Η Άρσεναλ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, προέρχεται από τέσσερα σερί Over 2.5, ενώ στα τρία από αυτά επαληθεύτηκε και το Over 3.5. Θα πάμε και σήμερα με τα γκολ, επιλέγοντας το Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

Seri Tips

Φέγενορντ - Ουτρέχτη (23/09, 13:15): Η Φέγενορντ μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σε αντίθεση με την Ουτρέχτη, που αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε (0-2-1). Ο άσος σε απόδοση 1.50 μας αρέσει και θα τον «τιμήσουμε».

Λεβερκούζεν - Μάιντζ (23/09, 16:30): Η Λεβερκούζεν μετράει 3/3 ήττες μέχρι στιγμής, υποδέχεται τη Μάιντζ, η οποία μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία, και το μομέντουμ μάς οδηγεί στην επιλογή του Χ2 σε απόδοση 2.40.

Μίλαν - Αταλάντα (23/09, 19:00): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Αταλάντα, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο σερί ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στη Μίλαν έχει και πάλι δύσκολο έργο, πιστεύουμε πως δεν θα «αποδράσει» με κάτι θετικό, έτσι καταλήγουμε στον άσο σε απόδοση 2.08.

Head 2 Head

Τίγκρε - Ουρακάν (23/09, 17:00): Η Ουρακάν φαίνεται να έχει πάρει τον «αέρα» της Τίγκρε, καθώς σε 10 επισκέψεις στο συγκεκριμένο γήπεδο μετράει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Θα πάμε με την παράδοση, κρατώντας το Χ2 σε απόδοση 1.70.

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια (23/09, 17:15): Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 21 φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 11-5-5. «Βλέπουμε» και σήμερα νίκη της Βιγιαρεάλ, επομένως κρατάμε τον άσο σε απόδοση 2.35.

Λυών - Μαρσέιγ (23/09, 22:00): Η προϊστορία των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο γέρνει συντριπτικά υπέρ της Λυών, καθώς σε μια σειρά 26 αγώνων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 14-8-4. Ο άσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 2.17 και αξίζει το ρίσκο.