Με την Ίντερ στο ντέρμπι! - Free Sunday
Με την Ίντερ στο ντέρμπι!

Με την Ίντερ στο ντέρμπι!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ειδικά στην Ιταλία, έχουμε μεγάλο ντέρμπι. Η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους, με τους γηπεδούχους να τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι τώρα. Φυσικά, και στη χώρα μας υπάρχει ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και προκύπτει στοιχηματική επιλογή. Από κει και πέρα, σημαντικές αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλά πρωταθλήματα, όπως της Ισπανίας, της Γαλλίας και του Βελγίου. Όπως γίνεται αντιληπτό, το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αυτή την Κυριακή. Έτσι, το Betarades.gr έκανε τη μελέτη του στο κουπόνι και εντόπισε κάποιες αξιόλογες προτάσεις. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής ξεκινάνε από τη Serie A. Η διοργάνωση βρίσκεται στην έβδομη «στροφή» της. Σε αυτό το πλαίσιο, απόψε θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κάνει το απόλυτο 6x6 τις πρώτες αγωνιστικές. Ο Κόντε έχει χτίσει μια εκπληκτική άμυνα, ενώ ταλέντο υπάρχει και μεσοεπιθετικά. Και στο Champions League η Ίντερ ήταν πολύ καλή κόντρα στην Μπαρτσελόνα, από την οποία ηττήθηκε με 2-1. Άλλωστε, αγωνίστηκε και χωρίς τον Λουκάκου. Η Γιουβέντους κερδίζει, αλλά δεν φαίνεται να πατάει ακόμη πολύ καλά. Αντίθετα, τη σώζει η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών της. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και η θέληση από πλευράς Ίντερ τεράστια. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν το μομέντουμ. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90.

Μπορεί το «διπλό» ο Ολυμπιακός

Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, τώρα, έχουμε επίσης ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στις 19:30. Αμφότερες οι ομάδες καίγονται για τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα στην αρχή της σεζόν, ενώ φαίνεται να τους στοιχίζει και η απουσία του Κουέστα. Επιπλέον, επιθετικά δημιουργούν, αλλά δυσκολεύονται στο τελείωμα των φάσεων. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και οφείλει να βγάλει αντίδραση. Το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι θα έχει βασικά γρανάζια του ξεκούραστα, αφού δεν έπαιξαν βασικοί στο μεσοβδόμαδο ματς. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και μπορούν να κερδίσουν, εύκολα ή δύσκολα. «Διπλό» σε απόδοση 1.80.

Με τα γκολ στο «Καμπ Νου»

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και τη La Liga. Το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην όγδοη αγωνιστική του. Στις 22:00, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σεβίλλη. Οι δύο ομάδες προέρχονται από 9/10 Over 2.5 και 4/5 Goal/Goal στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Διαθέτουν πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Αυτό ευνοεί τη διεξαγωγή ενός ωραίου παιχνιδιού. Η Μπάρτσα, βέβαια, προβληματίζει και φέτος με την αμυντική της λειτουργία. Η Σεβίλλη μπορεί να βρει γκολ και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρει. Περιμένουμε ένα εντυπωσιακό ματς και στηρίζουμε το Goal/Goal στο 1.65.

Τα δύο επόμενα προγνωστικά μας τα αντλήσαμε από τη Γαλλία και το Βέλγιο. Στη Ligue 1, αρχικά, μας απασχολεί το παιχνίδι της Λιλ με τη Νιμ. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και φιγουράρουν στην τέταρτη θέση. Η Νιμ είναι 15η και έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα να λύσει. Η Λιλ ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην Τσέλσι, ασχέτως αν έχασε. Ο «άσος» στο 1.65 μας φαίνεται μια αξιόλογη επιλογή από το παιχνίδι. Στο Βέλγιο, τώρα, η Αντβέρπ φιλοξενεί τη Σταντάρ Λιέγης. Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με την Αντβέρπ να έχει και ματς λιγότερο. Φημίζονται περισσότερο για τις επιθετικές τους αρετές και συνηθίζουν να μας προσφέρουν θεαματικά ματς. Να σημειωθεί ότι τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους έληξαν Goal/Goal. Το αμφίσκορο είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί και σήμερα. Επιλέγουμε, λοιπόν, το Goal/Goal σε απόδοση 1.60.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

06/10

16:00 Λιλ - Νιμ -> 1 @1.65

19:00 Αντβέρπ - Σταντάρ Λ. -> Goal/Goal @1.60

19:30 Άρης - Ολυμπιακός -> 2 @1.80

21:45 Ίντερ - Γιουβέντους -> 1 (DNB) @1.90

22:00 Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη -> Goal/Goal @1.65

Σερί Tips

Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς (06/10, 16:00): Η Σίτι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι «πολίτες» μετράνε πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν και πάμε με το 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.20.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (06/10, 17:15): Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στα τέσσερα τελευταία ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, σε αυτά δεν δέχτηκε καν γκολ. Ο «Δικέφαλος» μπορεί να επεκτείνει το σερί του και τον εμπιστευόμαστε. Επιλογή μας αποτελεί το «διπλό» σε απόδοση 1.66.

Τορίνο - Νάπολι (06/10, 19:00): Η Τορίνο εδώ και εννέα συνεχόμενα παιχνίδια δέχεται γκολ. Αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί και σήμερα, με την ποιοτική Νάπολι. Εμείς θα το πάμε λίγο παραπέρα και θα ποντάρουμε στο Νάπολι Over 1.5 σε απόδοση 1.72.

Goal Tips

Μαγιόρκα - Εσπανιόλ (06/10, 13:00): Μαγιόρκα και Εσπανιόλ εντοπίζονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Είναι αδύναμες αμυντικά και αυτό τις «πληγώνει». Το Goal/Goal μας αρέσει και παίζεται στο 2.00.

Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο (06/10, 15:00): Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ξανά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και θέλουν πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν «όπλο» την άμυνα. Γενικά, η σκοπιμότητα αναμένεται να κυριαρχήσει. Under 2.5 στο 1.60.

Βόλος - Ατρόμητος (06/10, 15:00): Ο Βόλος αποκτά άλλη δυναμική στην έδρα του και παίζει πολύ καλύτερα. Ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει καλά και χρειάζεται τους βαθμούς. Δεν προβλέπουμε ρίσκα από πλευράς των δύο ομάδων. Το No Goal σε απόδοση 1.80 μοιάζει δυνατή επιλογή.

Head 2 Head

Άρσεναλ - Μπόρνμουθ (06/10, 16:00): Τα τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων χαρίζουν θέαμα στον κόσμο. Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε σε 9/10 πιο πρόσφατα, ενώ το Goal/Goal σε 5/6. Εμείς θα επιλέξουμε έναν συνδυασμό αυτών των σημείων για σήμερα. Καταλήγουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Σαουθάμπτον - Τσέλσι (06/10, 16:00): Η Τσέλσι τα πάει αρκετά καλά σε αυτή τη μεταβατική σεζόν. Προέρχεται από τη νίκη με 1-2 επί της Λιλ για το Champions League. Είναι σε φόρμα και μπορεί να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη. Εξάλλου, δεν έχει χάσει σε κανένα από τα οκτώ τελευταία ματς με τη Σαουθάμπτον. «Διπλό» σε απόδοση 1.85.

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (06/10, 17:00): Η Ατλέτικο υπερέχει της αντιπάλου της σε όλους τους τομείς. Επιπλέον, την έχει κερδίσει στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το «διπλό», που το βρίσκουμε στο 1.72!