Bundesliga: Η Επιστροφή! - Free Sunday
Bundesliga: Η Επιστροφή!

Bundesliga: Η Επιστροφή!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Βρισκόμαστε εν αναμονή… επιστροφών στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Προς το παρόν έχει γυρίσει μόνο η Bundesliga, που λαμβάνει τη μερίδα του λέοντος και στα προγνωστικά Στοιχήματος. Να σημειωθεί πως έχει επιστρέψει μαζί και η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Πρόκειται για ένα επίσης ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που προσφέρει δυνατές στοιχηματικές επιλογές. Μετά και την προηγούμενη εβδομάδα, που ήταν και η πρώτη μετά τη διακοπή, είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το τρέχον κουπόνι. Έπειτα από μελέτη, λοιπόν, καταλήξαμε σε τρεις επιλογές για το Στοίχημα σε ελκυστικές αποδόσεις. Όλες προέρχονται από τις διοργανώσεις της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, δύο από την Bundesliga και μία από τη 2.Bundesliga. Τα σημεία αφορούν και τα γκολ και τα τελικά αποτελέσματα και θα τα δούμε αναλυτικά στη συνέχεια.

Οι προτάσεις Στοιχήματος για το Σαββατοκύριακο ξεκινάνε από το Φράιμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης. Είναι η 27η αγωνιστική της Bundesliga και το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον αγωνιστικά. Η Φράιμπουργκ, αρχικά, παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην έβδομη θέση, με 37 βαθμούς, και μόλις στο -2 από την έκτη Βόλφσμπουργκ. Την περασμένη αγωνιστική η Φράιμπουργκ δοκιμάστηκε στην έδρα της Λειψίας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο κατάφερε να ανταποκριθεί. Προηγήθηκε μάλιστα με 0-1 και έφτασε πολύ κοντά σε ένα μεγάλο «διπλό». Αλλά τελικά ισοφαρίστηκε και πήρε απλώς τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να κερδίσουν και θα ψάξουν τα γκολ. Άλλωστε, είναι κυρίως μια επιθετική ομάδα που δεν κλείνεται πίσω.

Τη νίκη, ωστόσο, θα κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις και η Βέρντερ Βρέμης. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ δύσκολη θέση και πρέπει να παλέψουν πολύ σκληρά για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη 17η θέση, που οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία. Επίσης, είναι στο -5 από τα μπαράζ παραμονής. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τη Βέρντερ, που δεν πείθει με την εικόνα της ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα δώσει τη μάχη της. Πλέον, δεν βολεύεται με ισοπαλίες, αλλά πρέπει να κερδίζει. Συνεπώς, είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει το «διπλό» και επί της Φράιμπουργκ. Σίγουρα δεν έχει το πάνω χέρι, αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της.

Το βαθμολογικό κίνητρο είναι πολύ ισχυρό και για τους δύο αντιπάλους. Είναι δεδομένο ότι η Φράιμπουργκ έχει καλύτερο σύνολο και καλύτερη εικόνα φέτος. Το δείχνει άλλωστε και η βαθμολογία. Ωστόσο, η Βέρντερ έχει βαριά φανέλα και δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Το γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν το «τρίποντο» μας προϊδεάζει για ένα «ανοιχτό» ματς. Αυτό είναι εξάλλου και το στιλ τους γενικά. Έτσι, το Over 2.5 στο 1.75 είναι αξιόλογη επιλογή.

Μεγάλο ντέρμπι με νικητή

Από την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας μεταφερόμαστε στη δεύτερη και στο ντέρμπι κορυφής. Το Αμβούργο υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο λόγος για τις ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Βέβαια, το Αμβούργο είναι δεύτερο και επτά πόντους πίσω από την Αρμίνια. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν πάση θυσία στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, που οδηγεί απευθείας στην Bundesliga. Δεν έχουν εύκολη αποστολή, αλλά φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Με τον τρόπο αυτόν θα πλησιάσουν και στην κορυφή. Την περασμένη αγωνιστική έμειναν στο 2-2 με την Γκρόιτερ Φιρτ και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν σήμερα.

Στην αντίπερα όχθη, η Αρμίνια Μπίλεφελντ είναι αρκετά πιο… ήρεμη. Τουλάχιστον προς το παρόν. Είναι εδώ και καιρό πρώτη με μια διαφορά σχετικά… ασφαλείας. Φυσικά, δεν πρέπει να επαναπαυτεί. Η λίγκα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και οι ανακατατάξεις δεν θα αποτελέσουν έκπληξη. Πριν από τη διακοπή η Μπίλεφελντ δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και έδειχνε να… πέφτει. Είχε την ισοπαλία (1-1) με τη Στουτγκάρδη και ήταν νωθρή και στην επιστροφή. Την προηγούμενη εβδομάδα υποδέχτηκε την Όσναμπρικ και έμεινε και πάλι στο 1-1, αυτή τη φορά εντός έδρας. Κάτι… λείπει τελευταία από τους φιλοξενούμενους και πρέπει να το βρουν, για να μην πάρουν την κάτω βόλτα.

Το μομέντουμ, πάντως, φαίνεται να ευνοεί το Αμβούργο. Το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο στις εξέδρες, αλλά η έδρα δεν παύει να είναι έδρα. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη και πιστεύουμε πως, εύκολα ή δύσκολα, θα την κατακτήσουν. Η Μπίλεφελντ δεν τους τρομάζει ως ομάδα και μπορούν να την κερδίσουν. Συνεπώς καταλήγουμε στον «άσο» σε απόδοση 2.05.

Παίρνει αποτέλεσμα η Φορτούνα

Από τη 2.Bundesliga ξανά στην… αυθεντική, την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Την Κυριακή, στις 19:00, η Κολωνία φιλοξενεί τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι δεν θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό, αλλά οι φιλοξενούμενοι… καίγονται. Η Κολωνία προέρχεται από το 2-2 με τη Μάιντς, μετά τη διακοπή. Γενικά, επιθετικά βρίσκει λύσεις, αλλά έχει αμυντικά προβλήματα. Έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της. Συμμετέχει κυρίως σε «ανοιχτά» παιχνίδια, με πολλά τέρματα. Αυτός άλλωστε είναι και ο δικός της τρόπος να αγωνίζεται. Έχει κάποιες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά μοιάζει να είναι πίσω από τις ομάδες που διεκδικούν πιο δυνατά την Ευρώπη.

Όσον αφορά τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, το κίνητρό της είναι σαφώς μεγαλύτερο. Εντοπίζεται στη 16η θέση της κατάταξης, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Απέχει τέσσερις πόντους από τη Μάιντς, που σώζεται. Είναι επίσης στο +5 από τον απευθείας υποβιβασμό. Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται πολύ βαθμό ή βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει εύκολα την Κολωνία, με 2-0. Τώρα αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο αγώνες, στους οποίους έχει δύο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Πάντερμπορν. Δείχνει να βελτιώνεται κάπως αμυντικά και θα παλέψει για κάτι καλό σήμερα.

Η Φορτούνα έχει τα φόντα να πάρει αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι. Η Κολωνία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ενώ στον πρώτο γύρο η Φορτούνα την είχε κερδίσει – και… άνετα. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ισχυρό κίνητρο, αφού παλεύουν για την επιβίωση. Το Χ2 εντοπίζεται σε απόδοση 2.05 και αποτελεί την επιλογή μας.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

24/05

16:30 Φράιμπουργκ - Βέρντερ -> Over 2.5 @1.75

14:30 Αμβούργο - Μπίλεφελντ -> 1 @2.05

19:00 Κολωνία - Φορτoύνα Ντ. -> X2 @2.05