Λύτρωση με Τζαβέλλα στο 95' για την Εθνική, 1-1 με Βοσνία - Free Sunday
Λύτρωση με Τζαβέλλα στο 95' για την Εθνική, 1-1 με Βοσνία

Λύτρωση με Τζαβέλλα στο 95' για την Εθνική, 1-1 με Βοσνία

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα να έχει τον τελευταίο λόγο και να... υπογράφει τον αγώνα με ένα υπέροχο γκολ, η Εθνική μας ομάδα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95') κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να πάρει μια λυτρωτική ισοπαλία απέναντι στην Βοσνία (1-1), διατηρώντας το +3 στη μάχη για την 2η θέση των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η γαλανόλευκη μπορεί να μην ήταν καλύτερη από τους Βόσνιους, όμως πάλεψε, δεν τα παράτησε, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή της και έχοντας το κοκαλάκι της νυχτερίδας, θυμίζοντας παλαιότερες... χρυσές εποχές που όλα μας πήγαιναν πρίμα, πήρε τον βαθμό και μένει μόνη 2η στη βαθμολογία, δείχνοντας χαρακτήρα.

Τζαβέλλας και... κάτω στο 95'

Η Εθνική μας είδε την αντίπαλό της να προηγείται χάρη σε αυτογκόλ του Καρνέζη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς στο 32', είχε δοκάρι με τον Φορτούνη στο 55' και εκεί που όλοι φαίνονταν να αποδέχονταν την ήττα, ο Τζαβέλλας έπιασε ένα φοβερό σουτ με το αριστερό και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς για το 1-1.

Πλέον, έφτασε τους 10 βαθμούς, στους 7 έμεινε η Βοσνία και πάει στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες για να παίξει με το μεγάλο φαβορί του ομίλου, το Βέλγιο. Πάντως, το γεγονός πως σε μια βραδιά που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, τουλάχιστον δεν έχασε, είναι θετικό στοιχείο.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μανιάτης (60' Γιαννιώτας), Σταφυλίδης, Μάνταλος (87' Καρέλης), Φορτούνης, Μήτρογλου. 

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70' Σούνιτς), Ζουκάνοβιτς, Βράνιες, Κολάσινατς, Χαΐροβιτς (87' Μπίτσακσιτς), Λούλιτς, Γιάγιαλο, Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς (84' Τζούριτς), Τζέκο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sport24