Τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της έκθεσης - Free Sunday
Τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της έκθεσης

Τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της έκθεσης

Η έκθεση "Αυτοκίνηση" ξεκίνησε την πορεία της τον Σεπτέμβριο του 1983, με τον τίτλο "Σαλόνι Αυτοκινήτου". 
Από τότε μέχρι και σήμερα έχει φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες και λάτρεις του αυτοκινήτου. 
Φέτος, περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες βρέθηκαν στην έκθεση το πρώτο τριήμερο, όπου παρά τις αρκετές απουσίες εταιριών, θαύμασαν από κοντά μερικά από τα πιο όμορφα μοντέλα από το χώρο του αυτοκινήτου. 
Η έκθεση έκλεισε τις πύλες της εχθές, 30/10/16 και εάν δεν καταφέρατε να την επισκεφθείτε πάρτε μια γεύση με τα εντυπωσιακότερα αυτοκίνητα που τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους: 


Στο πολυτελές περίπτερο της Porsche, η νέα 718 και η 911 GTS έκλεψαν τις εντυπώσεις με διαφορά.
porsche_911

Ένα Audi R8, δεν βρέθηκε στο περίπτερο της εταιρίας (όπου εκεί ένα RS6 έκλεψε την παράσταση), αλλά στο περίπτερο της 3M- AutoStation, όπου στο μοντέλο είχαν τοποθετηθεί προστατευτικές μεμβράνες χρώματος και κρυστάλλων!
r8


Λίγο παρακάτω, στο περίπτερο της BMW - Σπανός, μια Μ4 μάζευε τον κόσμο γύρω της, ενώ απέναντι μια Fiat 124 έπαιρνε τον θαυμασμό από τους λάτρεις της Ιταλικής φινέτσας.
fiat_124

Στο περίπτερο της Nissan, το νέο Micra, μπορεί να ήταν η αποκάλυψη της εταιρίας, όμως το μπλε GT-R, είχε τα όλα τα βλέμματα επάνω του!
gtr


Στο περίπτερο της Mercedes, βρέθηκαν αρκετά εντυπωσιακά μοντέλα, όπως CLA, GLA, C 180, C 63 S Coupe, E 200 Sedan, GLE 43 AMG Coupe, GLC 250 Coupe, S 500 e Sedan κ.α..
AMG