Η ΕΙΕΠ βράβευσε την BMW Financial Services Hellas - Free Sunday
Η ΕΙΕΠ βράβευσε την BMW Financial Services Hellas

Η ΕΙΕΠ βράβευσε την BMW Financial Services Hellas

Εταιρίες, οργανισμοί και επαγγελματίες από όλους τους κλάδους της αγοράς διαγωνίστηκαν σε 11 διαφορετικές κατηγορίες για τις καινοτόμες και επιτυχημένες πρακτικές που εφαρμόζουν στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.
Το βραβείο στην κατηγορία «Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μικρός Οργανισμός)» απέσπασε η BMW Financial Services Hellas αποδεικνύοντας με έμπρακτο τρόπο τα υψηλά πρότυπα που η εταιρία εφαρμόζει στον τομέα της εξυπηρέτησης και ικανοποίησης πελατών στη χώρα μας.

Η Τελετή Απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του ΣΕΒ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του ΣΕΤΕ - Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του ΣΕΚΕΕ - Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος και με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.).

Η BMW Financial Services Hellas αποτελεί τον κύριο σύνδεσμο επικοινωνίας του BMW Group με τους πελάτες και ταυτόχρονα συμβάλει σημαντικά στην κερδοφορία του με ποσοστό που κυμαίνεται στο 25%. 
Στην Ελλάδα η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2006 στον τομέα λιανικής και χονδρικής χρηματοδότησης οχημάτων καθώς και σε υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης και ασφάλισης. Με ανθρώπινο δυναμικό 31 υπαλλήλων, η BMW Financial Services Hellas έχει πραγματοποιήσει χονδρικές χρηματοδοτήσεις στο δίκτυο επισήμων εμπόρων και επισκευαστών του BMW Group Hellas που αγγίζει τα 2,5 Δις ευρώ καθώς και λιανικές χρηματοδοτήσεις άνω των 387 εκ. ευρώ σε παραπάνω από 22.000 πελάτες.