Τι ομάδα είναι ο Τσίπρας; - Free Sunday
Τι ομάδα είναι ο Τσίπρας;

Τι ομάδα είναι ο Τσίπρας;

Προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία, χαρακτήρισε την χθεσινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός.

Βεβαίως στην ανακοίνωση του δεν τεκμηριώνει πόθεν προκύπτει ότι ήταν θέμα πολιτικής παρέμβασης, αλλά είναι βέβαιο ότι οι διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟΚ ανησύχησαν το Μαξίμου, διότι είχαν ως στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο “συγκεκριμένος επιχειρηματίας”, στον οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση, είναι το μέσο της ψηφοθηρίας, στην οποία επιδίδεται ο ΣΥΡΙΖΑ..

Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Θέλει να βγει πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να βγει πρωταθλητής. Θέλει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να του χρωστάνε ένα πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι δεν θα το  έπαιρναν αν δεν τους είχε ευνοήσει.

Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι αν απονείμει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, θα ενισχύσει την αντισυστημική του ρητορεία.

Δεν τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, δεν τον ενδιαφέρουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Τον ενδιαφέρει να κλέψει τις ψήφους τους. Του χρόνου, αν είναι ακόμη στα πράγματα, μπορεί να κάνει ανάλογο deal και με τους οπαδούς μιας άλλης ομάδας.

Οι μεγάλοι χαμένοι αυτής της εύνοιας είναι ο ΠΑΟΚ, που έγινε υποζύγιο στα κομματικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο η κυβέρνηση κρατικοποιεί την ώρα που οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες προσπαθούν να διαμορφώσουν τους κανόνες ενός πανευρωπαϊκού ανταγωνισμού.

Το τελευταίο πρωτάθλημα που αποφάσιζε η κυβέρνηση για την κατάταξη των ομάδων, ήταν το ρουμανικό, πριν πέσει ο Τσαουσέσκου.