Όταν η Νοτοπούλου προχωρά ΜΑΖΙ με τον Κουρουμπλή - Free Sunday
Όταν η Νοτοπούλου προχωρά ΜΑΖΙ με τον Κουρουμπλή

Όταν η Νοτοπούλου προχωρά ΜΑΖΙ με τον Κουρουμπλή

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται μία ανακοίνωση της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ για ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΛΟ με την οποία εκφράζει την υποστήριξή σε τέσσερις ακτιβιστές “με αντικείμενο τα έμφυλα, τα ομοφυλοφυλικά και τα διεμφυλικά ζητήματα που είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές” (sic).

Πρόκειται για υποψήφιους με τον συνδυασμό που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή τον συνδυασμό της κυρίας Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία φωτογραφίζεται με χαρά μαζί τους.

Η κυρία Νοτοπούλου δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι απορρίπτει κάθε είδους αποκλεισμούς λόγω φύλου ή σεξουαλικής επιλογής.

Την ίδια ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκε η φωτογραφία του υποψηφίου ευρωβουλευτή, νυν βουλευτή και πρώην υπουργού, Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων, κύριο Αμβρόσιο, ο οποίος επικαλείται την αγάπη του Θεού για να αποκλείσει και από την ζωή ακόμη τα “αποβράσματα” της ομοφυλοφιλίας, αν είχε όπλο, όπως είπε.

Ο κ.Κουρουμπλής αποδίδει τη συνάντηση με τον κ.Αμβρόσιο στο ότι στη δημοκρατία δεν πρέπει να υπάρχουν αποκλεισμοί.

Στη δημοκρατία δηλαδή, δεν πρέπει να αποκλείονται ούτε αυτοί που κάνουν αποκλεισμούς.

Πού συναντιέται η κυρία Νοτοπούλου με τον κ.Κουρουμπλή;

Προχθές σε εκδήλωση του Σωματείου Παναγία Σουμελά, μετά την οποία έγραψε: “Συζήτηση με τον Παναγιώτη Κουρουπλή στο σωματείο Παναγία Σουμελά. Οι ρίζες μας, ο τόπος μας, το μέλλον μας. Για μια αξιοπρεπή ζωή στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Προχωράμε μαζί!”

Στον ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Νοτοπούλου και ο κ.Κουρουμπλής περπατάνε μαζί. Και μαζί ζητούν τη ψήφο των ομοφυλόφιλων αλλά και αυτών που θέλουν να τους φτύνουν και με την αγάπη του Θεού.

Σε αυτές τις εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι, είπε πρόσφατα η κυρία Νοτοπούλου. Δϊκαιο έχει! Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.