Τι υπάρχει παραπάνω από μία απλή τηλεοπτική συμφωνία; - Free Sunday
Τι υπάρχει παραπάνω από μία απλή τηλεοπτική συμφωνία;

Τι υπάρχει παραπάνω από μία απλή τηλεοπτική συμφωνία;

Σύμφωνα με 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η συμφωνία που έκανε η ΕΡΤ με επτά ποδοσφαιρικές ΠΑΕ δεν ήταν μια απλή τηλεοπτική συμφωνία.

Απολύτως σωστό!
 
Ήταν πολύ παραπάνω από μία τηλεοπτική συμφωνία.
 
Διότι η επιχορηγούμενη από όλους τους Έλληνες πολίτες ΕΡΤ, δεν δικαιούται να κάνει τηλεοπτικές συμφωνίες, πληρώνοντας με τα χρήματα της επιχορήγησης γιατί η κυβέρνηση της οποίας προισταται η ΕΡΤ, θέλει να καλοπιάσει τον Α πρόεδρο ΠΑΕ ή να ενισχύσει οικονομικά τον Β.
 
Διότι η ΕΡΤ δίνει υπέρογκα χρήματα για τα δικαιώματα ομάδων οι οποίες δεν θα τα έπαιρναν από κανένα ιδιωτικό τηλεοπτικό μέσο. 
 
Έτσι δημιουργεί κρατικοδιαιτες ανώνυμες εταιρίες 11 οι οποίες; παράγουν ένα προϊόν το οποίο αγοράζει σε πολύ υψηλή τιμή το κρατικό κανάλι.
 
Και ο κύκλος κλείνει με συνδετικό κρίκο το πολιτικό στέλεχος  το οποίο παρεμβαίνει στην ΕΡΤ για να εξασφαλίσει κάτι παραπάνω για την ομαδα - εταιρεία που βάζει στην πελατεία του.
 
Η οποία εταιρεία ξενοιαζει από την υποχρέωση να πουλάει εισιτήρια, να έχει δηλαδή πελάτες στο γήπεδο.
 
Με 1 εκ ευρώ στο χέρι όσα χρήματα της εξασφαλίζουν 100.000 εισιτήρια. Σε ένα Πρωτάθλημα 15 εντός έδρας αγώνων είναι 6.000 εισιτήρια ανά αγώνα. Ποια ομάδα της Super league κόβει τόσα;
 
Προφανώς δεν είναι μια απλή τηλεοπτική συμφωνία και για αυτό πρέπει να πάψει να ισχυει!