MEGA γεγονότα σήμερα - Free Sunday
MEGA γεγονότα σήμερα

MEGA γεγονότα σήμερα

Νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, πενταετούς θητείας, εξέλεξε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τηλέτυπος (Mega Channel), στην οποία ήταν παρόντες μέτοχοι εκπροσωπούντες το 71,95% του μετοχικού κεφαλαίου.

Το νέο Δ.Σ αποτελείται από τους Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Μήτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη. Βάσει του καταστατικού, πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα και έπειτα να εκλεγεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Μοναδικό θέμα της Γ.Σ ήταν η εκλογή νέου Δ.Σ έπειτα από την παραίτηση των Σταύρου και Παναγιώτη Ψυχάρη και Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα.

Ο εκπρόσωπος της Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, επανέλαβε τη θέση ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία η Dimera προτίθεται να εισφέρει 25 εκατ. ευρώ. Επανέλαβε επίσης, ότι πρώτο μέλημα πρέπει να είναι η εξόφληση, ει δυνατόν ολική, των εργαζομένων.

Εκπρόσωποι των μετόχων που προήδρευσαν στη Γ.Σ τόνισαν, ότι όλες οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της ομαλότητας στην εταιρεία.