Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο ενώ διαφορετική άποψη είχαν οι 3 τακτικοί δικαστές.

Ο ηθοποιός κρίθηκε πάντως ένοχος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η εισαγγελέας είχε ζητήσει αθώωση λόγω αμφιβολιών, καθώς, στην ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίστηκε ίχνος DNA του ηθοποιού στον οδηγό ταξί.

«Δεν αφήνει περιθώρια» ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας της έδρας υπογραμμίζοντας την διαπίστωση ότι «μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA».

«Έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρούομενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος» τόνισε η εισαγγελέας.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού χαρακτηρίζοντάς την «ατιμωτική».

«Αυτός που περιγράφετε δεν είμαι εγώ. Ο καταγγέλλων με κατηγορεί γιατί θέλει να διώξει από πάνω του οτιδήποτε ομόφυλο», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Από την πλευρά του ο οδηγός ταξί επέμεινε στην καταγγελία για βιασμό, υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός του έριξε ναρκωτικά στον καφέ του.

«Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις» είχε καταθέσει ο πατέρας του ηθοποιού.

«Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες», είπε ενώπιον του δικαστηρίου η αρραβωνιαστικιά του οδηγού ταξί. 

«Τον είδα να κάθεται στα σκαλοπάτια. Το μάτι του ήταν χαμένο, δεν μπορούσε να κινηθεί. Στην αρχή δεν με αναγνώρισε. Ο γιατρός μού είπε ότι μάλλον του έριξαν κάτι στον καφέ. Ήταν σαν σακί, σαν άψυχη κούκλα. Δεν μου είπε τι είχε συμβεί» είπε ο φίλος του οδηγού ταξί. 

Ο αστυνομικός κατέθεσε ότι «κανένας από τους δυο δεν ήταν καλά και οι δυο είχαν πάρει ναρκωτικά».