Έκλεισε λόγω ύποπτου κρούσματος το πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο - Free Sunday
Έκλεισε λόγω ύποπτου κρούσματος το πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο
Εικόνα αρχείου: Eurokinissi

Έκλεισε λόγω ύποπτου κρούσματος το πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο

Ύποπτο κρούσμα κοροναϊού εξετάζεται την Πέμπτη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, μεταδίδει η εφημερίδα Ρέθεμνος. Το πανεπιστήμιο της πόλης έκλεισε προληπτικά.

Πρόκειται για φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης που ταξίδεψε στο Ισραήλ και την Αίγυπτο μαζί με το γκρουπ στο οποίο δύο Έλληνες προσλήφθηκαν από τον ιό και νοσηλεύονται στο Ρίο.

Δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Ιολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, και τα αποτελέσματα αναμένονται αργά το απόγευμα.

Ο ασθενής νοσηλεύεται σε ειδικό απομονωμένο θάλαμο ενώ ακολουθείται κατά γράμμα το πρωτόκολλο και οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημοσίας Υγείας.

Όπως ανακοινώθηκε, η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 5 και 6 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους και κατόπιν οδηγιών που έλαβε το Πανεπιστήμιο από τον ΕΟΔΥ. Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου. Όλες οι δραστηριότητες του Ιδρύματος στο Ηράκλειο συνεχίζονται κανονικά».