Άλλες δυο ημέρες στην Εντατική ο Παπαδήμος - Free Sunday
Άλλες δυο ημέρες στην Εντατική ο Παπαδήμος

Άλλες δυο ημέρες στην Εντατική ο Παπαδήμος

Άλλες δύο ημέρες θα χρειαστεί να μείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, για καλύτερη παρακολούθηση της πορείας της υγείας του, μετά την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση εναντίον του, όπως ανακοίνωσαν ο διευθυντής Πλαστικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Γιώργος Χαρκιολάκης και ο διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής Βασίλης Βουγάς .
«Είναι σταθερή η κατάστασή του, είναι πολύ καλά, έχει αποσωληνωθεί. Θα τον κρατήσουμε για δύο ημέρες στη ΜΕΘ, αμέσως μετά όταν δούμε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή θα τον πάμε σε δωμάτιο. Έχει δική του αναπνοή και δεν χρειάζεται να φορά ούτε μάσκα» είπαν οι δύο γιατροί, οι οποίοι είναι επικεφαλής της ομάδας των θεραπόντων ιατρών του κ.Παπαδήμου.

Όσον αφορά το βαρύτερο από τα τραύματά του κ. Παπαδήμου στον δεξί μηρό οι γιατροί είπαν ότι είναι βαθύ και έχει φτάσει μέχρι τους μυς προσθέτοντας ότι θα αντιμετωπιστεί πλέον με συνεχείς αλλαγές αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του eleftherostypos.gr., είναι πιθανόν να ξαναμπεί στο χειρουργείο ο κ.Παπαδήμος, προκειμένου να χειρουργηθεί στον μηρό όπου φέρει βαθειά τραύματα, 

Οι δύο γιατροί είπαν ότι όταν ο κ.Παπαδήμος έφτασε στο νοσοκομείο, «ήταν πολύ αγχωμένος», αλλά τον διαβεβαίωσαν ότι «όλα θα πάνε καλά» και ότι θα του καθαρίσουν την πληγή με γενική νάρκωση. 
«Όταν ξύπνησε ήταν πολύ ήρεμος και μας είπε ότι έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν»., προσέθεσαν
Οι δύο συνοδοί, ο ένας από τους οποίους αντιμετωπίζει κάποιο μικρό πρόβλημα ακοής του κ. Παπαδήμου πιθανότατα θα πάρουν και οι δύο εξιτήριο σήμερα.