Απλά θα λατρέψεις τα νέα γυαλιά ηλίου της Swarovski - Free Sunday
Απλά θα λατρέψεις τα νέα γυαλιά ηλίου της Swarovski

Απλά θα λατρέψεις τα νέα γυαλιά ηλίου της Swarovski

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πραγματικό ξεχωριστό αξεσουάρ και η καινούρια συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας  2017 της Swarovski προσκαλεί την μοντέρνα γυναίκα να διευρύνει την γκαρνταρόμπα της με τη σειρά EYEWEAR. Η προτάσεις τις Swarovski έχουν κομψούς σκελετούς και  αναβαθμίζουν αμέσως την αισθητική οποιασδήποτε εμφάνισης, προσθέτοντας την σωστή δόση glamour για κάθε περίσταση.

Όποιος ψάχνει ένα ύφος easy glamour μπορεί να επιλέξει τα γυαλιά ηλίου με ντεγκραντέ φακούς. Οι κομψές του γραμμές και η πολυτελής διακόσμηση σε μορφή κοσμήματος στο πλαϊνό του σκελετού του γυαλιού έχουν εμπλουτιστεί από λαμπερά κρύσταλλα Swarovski.

1 min

Στρογγυλά και κομψά τα γυαλιά είναι ultra-chic. Ένα μοναδικό κρύσταλλο Swarovski, αποκλειστικά σχεδιασμένο για τη συλλογή γυαλιών ηλίου, και οι φιμέ, ντεγκραντέ φακοί, διασφαλίζουν μια μοναδική γυναικεία εμφάνιση που δεν θα μείνει απαρατήρητη.

2 min

Τα γυαλιά ηλίουμε το αποκλειστικό κρύσταλλο Swarovski, είναι η επιτομή της κομψότητας. Ο πλαϊνός σκελετός σε χρυσή απόχρωση δίνει τη σωστή δόση glam σε κάθε εμφάνιση.

3 min

Με το δικό τους σύγχρονο στυλ τα γυαλιά ηλίουπαρουσιάζουν έναν ελκυστικό και πρωτοποριακό σκελετό, έχοντας ένα ποικιλόμορφο αποτέλεσμα με χαριτωμένες blush αποχρώσεις.

4 min

Η κολεξιόν αυτής της σεζόν ανανεώνεται με σύγχρονη διάθεση, χάρη στα μπλε γυαλιά ηλίου. Οι φακοί και ο λαμπερός σκελετός που όμως είναι διακριτικός χωρίς έντονες αποχρώσεις, δημιουργούν μια μοντέρνα αίσθηση ενώ οι λεπτομέρειες της τεχνικής Swarovski Crystaldust, προσθέτουν μια κομψή πινελιά στα πλαϊνά του σκελετού κάνοντας πολυτελή την κάθε εμφάνιση.

Χάρη στον fashion σχεδιασμό και στις λεπτομέρειες που προσθέτουν δόσεις λάμψης, η κολεξιόν Γυαλιών Ηλίου της Swarovski για το Φθινόπωρο/Χειμώνα θα κάνει την κάθε γυναίκα απλά ακαταμάχητη.