Ο Baz Luhrmann γύρισε μια ταινία μικρού μήκους για τη συλλογή ERDEM x H&M - Free Sunday
Ο Baz Luhrmann γύρισε μια ταινία μικρού μήκους για τη συλλογή ERDEM x H&M

Ο Baz Luhrmann γύρισε μια ταινία μικρού μήκους για τη συλλογή ERDEM x H&M

Ο οραματιστής δημιουργός ταινιών Baz Luhrmann γύρισε μια μοναδική και θεαματική κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους αποκλειστικά για τη συλλογή ERDEM x H&M.

Αυτή τη σεζόν η Η&Μ συνεργάζεται με το βρετανικό brand Erdem,γνωστό για την αδυναμία του στα φλόραλ μοτίβα.

Για το μίνι φιλμ επιστράτευσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, τον σκηνοθέτη του Μεγάλου Γκάτσμπυ, του Moulin Rouge και του Romeo and Juliet, Baz Luhrmann, ο οποίος δημιούργησε αποκλειστικά για την Η&Μ μια ταινία με πάθος και δραματικότητα.

Η ταινία «The Secret Life of Flowers» γυρίστηκε με φόντο ένα μεγαλοπρεπές εξοχικό μέγαρο με ένα πλήρες καστ ηθοποιών και μοντέλων. Ο Luhrmann μας μεταφέρει, όπως θα δείτε στο βίντεο, σε ένα μυστηριώδες εξοχικό με κήπους γεμάτους λουλούδια, εκεί όπου γεννιέται ένα μαγνητικό τρίγωνο αγάπης ανάμεσα σε τρεις νέους.

Πρόκειται για τους ανερχόμενους ηθοποιούς Tom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin, Ruby Dagnal. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης τα τοπ μόντελ Saskia De Braw, Tony Ward, Neels Visser, Grace Hartzel.

Η ταινία λανσάρει επίσης ένα αποκλειστικό νέο μουσικό κομμάτι των Years & Years, με τίτλο «Hypnotised».

Ο Luhrmann αντιμετώπισε την ταινία μικρού μήκους σαν μια ανεξάρτητη μεγάλου μήκους ταινία, με αποτέλεσμα αυτή να χαρακτηρίζεται από το πάθος, το δράμα και τη ζωτικότητα που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή δημιουργούς ταινιών στον κόσμο.