«Fearless»: Η νέα συλλογή της Yellowsub - Free Sunday
«Fearless»: Η νέα συλλογή της Yellowsub

«Fearless»: Η νέα συλλογή της Yellowsub

Η Yellowsub παρουσιάζει τη νέα συλλογή παιδικών ρούχων για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017-8 Fearless, σηματοδοτώντας μια φιλόδοξη και ατρόμητη εποχή που παίζει με την ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και εκκεντρικότητας. Η νέα ανατρεπτική συλλογή Fearless εκφράζει την ανάγκη για θεμελιώδη γαλήνη αλλά και εκκεντρικότητα, διαμορφώνοντας μια νέα πραγματικότητα. Αναγνωρίζοντας την τάση της εποχής που αγνοεί τα κλισέ και τους ασφαλείς και χλιαρούς συμβιβασμούς παροτρύνει παιδιά και γονείς να φωνάξουν «ναι!» σε μια υγιή ελευθερία. Ελευθερία για δημιουργία μέσα από τη μόδα που διασκεδάζει και αναστατώνει, μία μόδα με φωνή!

22min

Η χρωματική παλέτα της συλλογής κινείται γύρω από το γκρι, τα μπλε, το άσπρο και το μαύρο, το μπορντώ και τις αποχρώσεις του. Η επιλογή του πετρόλ και του κίτρινου στην καρδιά του χειμώνα, δίνουν το δικό τους στίγμα για εμφανίσεις που αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα των παιδιών. Animal print, γεωμετρικά και φλοράλ pattern για τα κορίτσια κάνουν κάθε εμφάνιση μία δήλωση μόδας και στυλ. Τα μαλακά και βαμβακερά υφάσματα, συνδυάζονται με το βελούδο, τη γούνα και τη δαντέλα δίνοντας σε κάθε εμφάνιση τους μία πρόταση που ξεχωρίζει. Τα αγόρια της Yellowsub επιλεγούν χιουμοριστικά print, καρώ σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια που τα κάνει να διαφοροποιούνται και να προκαλούν το θαυμασμό σε κάθε τους εμφάνιση.

33min

Τη νέα συλλογή Yellowsub θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στα ειδικά διαμορφωμένα corners στα πολυκαταστήματα Attica City Link, Attica Golden Hall, Attica Cosmos, Attika Tsimiski και Notos Thessaloniki.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://yellowsub.gr